Bila je najlepša žena u državi i buduća doktorka: Donela je šokantnu odluku, zbog koje je svi nazivaju GLUPOM!

Vesti 20.05.2023 16:05 0

Kanađanka Sintija Loven donela je odluku da napusti studije medicine, odrekne se karijere i posveti ulozi supruge i domaćice.

Bila je najlepša žena u državi i buduća doktorka: Donela je šokantnu odluku, zbog koje je svi nazivaju GLUPOM!

Printscreen/Instagram

Sintija je bila na pragu da postane lekar, a ozbiljno se bavila i modelingom - 2014. je čak ponela titulu Miss Earth Kanade, ali je rešila da obe profesije zameni sasvim drugačijim životnim putem i postane domaćica, te se u potpunosti posveti kućnim poslovima i obavezama.

 

 

Ova 29-godišnjakinja iz Montreala je nakon udaje za svog supruga, inače bivšeg vojnika, odlučila da prati "tradicionalnu" ulogu žene, odnosno da vreme provodi uglavnom kod kuće, brinući se o domaćinstvu. Ona je takođe pristala i na to da njen muž donosi glavne odluke u kući i tvrdi da je to ojačalo njihov odnos.

Sintija je veoma aktivna na društvenim mrežama, gde neretko deli savete o braku i domaćinstvu, ali i otkriva kako izgleda život savremene domaćice. Njena dnevna rutina počinje u teretani, nakon čega šeta psa, a potom se šminka i doteruje, te tek onda počinje sa brojnim obavezama u domaćinstvu.

 

 

"Nikad ne bih dozvolila sebi da to radim u neuglednom izdanju. Uvek sredim kosu, našminkam se i lepo se obučem. Ručak stavim u ekspres lonac a ja u međuvremenu čistim i sređujem. Kada završim sve obaveze, ostaje mi samo da čekam muža da se vrati kući. Poslužim večeru i onda se spremamo za spavanje. Tako otprilike izgleda svaki moj dan", rekla je ona jednom prilikom.

 

 

Naravno, neke stvari su se promenile kada je par dobio sinčića u novembru prošle godine, a pre tri nedelje na svet je donela devojčicu. 

 

 

Ona uvek čeka supruga da se vrati sa posla, kako bi zajedno večerali, a ako joj najavi da kasno dolazi kući, ona mu ostavlja serviranu hranu na stolu.

 

Komentari (0)
Loading