Bivšu misicu izbacili iz restorana: "Prišli su i rekli da sam NEPRIKLADNO obučena, ja ne vidim problem, mislim da MRZE žene"

Vesti 25.05.2023 20:10 0

Misica Finske je na svom instagramu objavila kako su je izbacili iz restorana pod izgovorom da je neprikladno obupčena

Bivšu misicu izbacili iz restorana: "Prišli su i rekli da sam NEPRIKLADNO obučena, ja ne vidim problem, mislim da MRZE žene"

Printscreen/Instagram

 

Ova 28-godišnjakinja tvrdi kako joj je osoblje restorana u Helsinkiju prišlo dok je večerala i zamolilo da napusti restoran zbog neprimerenog gornjeg dela.

Erika, koja je proglašena za najlepšu ženu Finske 2018. godine, tvrdi da je bila obučena sasvim uobičajeno i da ne vidi u čemu je bio problem. Ona je nosila crnu mini suknju i roze top sa dubokim dekolteom, koji je obezbeđenje restorana i procenilo kao kritičan komad.

"Taj kreten je došao do mene, rekao mi da moram da idem, skoro me je izvukao iz bara. Iako se ni na koji način nisam protivila, on je glasno kritikovao moj izbor odeće", ispričala je ona na Instagramu.

Bivšu misicu izbacili iz restorana:

Printscreen/Instagram

 

Manekenka je istakla da je mogla da kupi drugaćiju odeću u obližnjem butiku da joj je bilo ko skrenuo pažnju da nije adekvatno obučena kada je ušla u restoran. "Mislim da je čak i kontradiktorno dozvoliti klijenteli da uđe u restoran ako nije prikladno odevena", dodala je.

Ona je naglasila i da uopšte ne smatra da je bila neadekvatno stilizovana. "Možda sam previše navikla na kulturu oblačenja u mojoj drugoj domovini, tamo sam mnogo opuštenija", zaključila je i dodala da je član obezbeđanja koji ju je izbacio iz objekta "ženomrzac".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Erika Helin (@erika.helin)

Njena ispovest izazvala je brojne komentare - i dok se neki slažu sa njim, mnogi su pak na strani osoblja restorana i smatraju da je zaista bilo neprikladno obučena. Šta vi mislite?

Komentari (0)
Loading