Ima 15 godina i zatrudnela je u isto vreme kad i njena majka: "Dovoljno sam zrela da preuzmem odgovornost"

Vesti 08.04.2023 11:09 0

Dok je Kloi čekala dečaka, njena mama je bila trudna sa devojčicom.

Ima 15 godina i zatrudnela je u isto vreme kad i njena majka: "Dovoljno sam zrela da preuzmem odgovornost"

Printscreen/TikTok

Mlada žena koja je zatrudnela sa 15 godina otkrila je da je zatrudnela u isto vreme kada i njena mama.

18-godišnja Kloi iz Južnog Velsa majka je sina Kejsona i podelila je priču o trudnoći na svom TikTok nalogu @chloekennk. Mlada majka, koja još ide u školu, često je na društvenim mrežama zasipana pitanjima o trudnoći, piše The Sun.

U jednom takvom videu otkrila je kako je roditeljima otkrila svoju trudnoću, dodajući da ih je to iznenadilo jer je i njena mama tada bila trudna. „Rekla sam im kada sam bila u petom mesecu trudnoće, tata je bio ljut dva dana, možda i manje, ali kada je shvatio šta želim, odnosno da li želim da zadržim dete ili da abortiram, bio je srećan“, rekla je ona u videu.


Međutim, njena majka je imala drugačiji pristup. Posvađale su se, a onda je Kloi saznala da je i njena mama trudna. Ipak, tvrdi da je sada sve u redu, odnosno da njihov odnos ne može biti bolji. Dok je Kloi čekala dečaka, njena mama je bila trudna sa devojčicom. U zasebnom videu, Kloi je otkrila da je njen sin Kejson stariji od tetke. Ona je otkrila da je par rođen u razmaku od manje od mesec dana, zbog čega je Kejson 17 dana stariji od njegove tetke.

Trudnoća u tako mladoj dobi pomoglo je Kloi da se oslobodi lažnih prijatelja, kaže ona. "Počela sam da se vraćam u školu i neka od mojih prijateljstava su počela da se raspadaju. Drago mi je da jesu jer su bile lažne devojke koje nikada nisu marile za mene", napisala je u objavi sa heštegom tinejdžerka mama.

 

@chloekennx Replying to @𝐈𝐥𝐚𝐡 𝐫𝐨𝐬𝐞 🦋🧿💎 i do not like talking videos🙄😂😂😂😂 #foryou #fyp #teenmum ♬ original sound - chloe&kayson🤍👦🏼✨

 


Uprkos tome što je mlada mama, Kloi je ponosna što je bila dovoljno zrela da preuzme punu odgovornost za svog sina. U jednom video snimku napisala je: „Možda sam mama tinejdžerka, ali barem ne plaćam dadilju svakog vikenda za izlazak. Radije bih provodila vreme sa njim nego da sam napolju, ljudi ne shvataju svoje prioritete“.

 

 

Mnogi su pohvalili mladu mamu što je svoju priču podelila na društvenim mrežama. Jedna osoba je napisala: "Tako dobra mama." Druga osoba je prokomentarisala: „Ponosan sam na tebe i koliko si zrela i odgovorna“.


Međutim, neki korisnici nisu bili toliko oduševljeni. „Mora da je zaista čudno imati dete u isto vreme kada i roditelji“, prokomentarisala je treća osoba. "

Čekaj, tvoj sin i tvoja sestra su istih godina?! To je tako čudno!" , četvrta je bila šokirana, dok je peta tvrdila da njeni roditelji ne bi bili tako popustljivi i nežni da joj se to isto desilo u tim godinama.
 

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)
Loading