Na dan venčanja mlada je od mladoženje dobila poklon: Ali nije bio namenjen za nju!

Vesti 07.04.2023 17:00 0

Mladu su na dan venčanja potpuno savladale emocije, kada je od budućeg supruga dobila poklon za kojeg se uspostavilo da nije za nju. Kada je otvorila kutijicu, pronašla je neverojatnu poruku.

Na dan venčanja mlada je od mladoženje dobila poklon: Ali nije bio namenjen za nju!

Printscreen/TikTok/kayrae.e

Mlada Kajla Rej je oduševila svoje pratioce nakon što je podelila iskren trenutak s dana svog venčanja. Malo pre nego što je prošetala do oltara, dobila je poklon od svog budućeg supruga - ali poklon iznenađenja nije bio za nju. Zapravo, bio je namenjen nekome ko još ne postoji.

Mladoženja je na dan venčanja svojoj dragoj poklonio narukvicu koju će njihovo prvo dete nositi na svom venčanju. Video je na društvenim mrežama izazvao lavinu reakcija, kao i suze te je pregledan više od četiri miliona puta.

Buduća mlada Kajla Rej planirala je da se uda za ljubav svog života, Terija. Neposredno pre početka velikog dana, iznenadila se kad je od vernika dobila poklon - koji nije bio za nju. Kada je otvorila malu poklon kutiju, pronašla je narukvicu s porukom.

Nakon što je pročitala poruku, Kajla je saznala da je narukvica s porukom namenjena za dan venčanja njihovog budućeg prvog deteta.

- Za svoje prvorođenče, ovo je spremljeno za tebe, na dan venčanja mene i tvoje majke 2023. Želeo sam nabaviti nešto što će trajati godinama i što ćeš nositi na dan kada kreneš do oltara... - čitala je ona, boreći se sa suzama. 

 

 

- Trenutno ne znamo kako izgledaš, kako izgleda tvoj osmeh, jesi li duhovit kao tvoj tata ili duhovit kao tvoja mama, ali znamo u ovom trenutku, danas, da si voljen jer ćemo te imati kao plod naše ljubavi - nastavljala je sa čitanjem.

Kada je završila s čitanjem, Kajla više nije mogla da obuzda emocije i oči su joj bile pune suza.

- Ovo je tako slatko! Napravio si stvarno dobro iznenađenje - rekla je suprugu.

Mnogi su takođe bili savladani emocijama u svojim komentarima.

- Ovo je neverovatno pažljivo - komentarisali su.

- Morala bih ponovo da se našminkam nakon ovoga jer bih doslovno sve isplakala - priznali su.

- Ovo je neverovatno lepa slika prave ljubavi, za tebe i za vašu porodicu - hvalili su ih.

- Spreman je za vaš zajednički život - istakli su. 

 

Komentari (0)
Loading