Zbog obične SALATE prošla je kroz PAKAO: Doktori je ubeđivali da joj nije NIŠTA,a onda se OVO desilo i sve UPLAŠILO (VIDEO)

Vesti 05.04.2023 14:00 0

Proći će vas jeza kada budete ovaj video pogledali

Zbog obične SALATE prošla je kroz PAKAO: Doktori je ubeđivali da joj nije NIŠTA,a onda se OVO desilo i sve UPLAŠILO (VIDEO)

Printscreen/TikTok/editor

Aleksa Hendriks je TikTokerka koja je na društvenoj mreži podelila priču o tome kakav je pakao preživela zbog jedne salate!

Od tog trenutka ona je bila u bolu tri nedelje, te je posetila lekara, zubara, pa čak i oralnog hirurga, i svi su joj rekli kako je sve u najboljem redu. 

Ipak, ona je osetila da ima nešto u ustima zbog čega joj je taj bol sve vreme prisutan. 

Tada, tokom konzumiranja salate, osetila je ubod oštrice u obrazu. Pokušavala je da shvati o čemu se radi, ali ništa nije pomoglo. Jedan doktor joj je rekao da joj je obraz natekao zbog traume od uboda nečega što je bilo u salati, ali da je sve ispalo iz njene sluzokože i da nema ostataka hrane. 

- Verovala sam doktorima i mislila da zapravo ničeg nema. Otišla sam na odmor i bol je počeo malo da se smanjuje, ali nikako nije prestajao u potpunosti - istakla je influenserka koja je zatim na odmoru u jednom trenutku uzela da pojede jabuku nakon čega je osetila da joj se neki predmet pomera u vilici i štipa je.

To ju je uplašilo i počela je s masažom tog područja, a zatim zamolila svog momka da zaustavi automobil, u kom su se trenutno nalazili, kako bi sve snimala. Pomoću dva prsta uspela je da izgura česticu, sve to zabeleživši pred kamerama. Njen snimak pogledalo je više od 14 miliona korisnika. 

 

@achendricks Replying to @autistic_musician ♬ original sound - alexa hendricks

 

Pratioci su joj poručili da je i njima laknulo saznanje da se rešila problema, te se šokirali koliko doktori i lekari nisu želeli da je saslušaju. 

 

 

Devojka je rekla kako je sumnjala da je još neki deo ostao u obrazu jer je i dalje osećala bol, ali se ispostavilo da nije. Inače, menadžer restorana gde je ručala joj se izvinio i ponudio joj da restoran pokrije njene medicinske troškove, što je ona prihvatila. Na kraju, međutim, nije otkriveno šta je bio oštri predmet koji je uspeo da joj probije obraz i da li je moguće da je po sredi samo neki komad povrća.  

 

 

Komentari (0)
Loading