Mladen iz Aranđelovca se OŽENIO bivšom svastikom: Rodbina se ŠOKIRALA zbog njihovog postupka, ali mu reči njegove majke još uvek ODZVANJAJU

Vesti 02.04.2023 20:45 0

Da ljubav ne zna za granice, dokazao je Mladen iz Aranđelovca koji je, po mnogima, učinio nedopustiv korak, venčao bivšu svastiku

svadba

Shutterstock

 

Mladen je bio poznat po svojoj ljubavi prema alkoholu. Bio je čest gost lokalnih kafana, gde je provodio sate i sate pijući i zabavljajući se s prijateljima. No, jedne večeri, dogodilo se nešto što je iznenadilo ne samo njega, već i njegovu rodbinu i prijatelje.

Naime, Mladen se napio više nego inače i na slavi u Aranđelovcu posle 10 godina sreo bivšu svastiku, rođaku svoje bivše supruge s kojom se razveo. Nakon nekoliko čašica alkohola, Mladen i bivša svastika su se počeli intimno družiti i na kraju odlučili da se ožene.

Rodbina i prijatelji su bili u šoku kada su čuli vest. Mnogi od njih nisu mogli verovati da se to zaista dogodilo. Ono zbog čega su se svi najviše iznenadili, su reči koje je Mladenova majka njemu u putila.

- Dušmani žele da vas rastave. Vi ste kao stvoreni jedno za drugo. Želim vam svu sreću, a na zle jezike ne obraćajte pažnju - bile su reči Mladenove majke.

Uskoro nakon venčanja, stvari su se počele menjati. Mladen je počeo shvatati da je odluka koju je doneo pod uticajem alkohola bila pogrešna. Njegova nova supruga se pokazala kao teška i zahtevna osoba, s kojom je teško komunicirati. Mladen se osećao zarobljen i nije imao ideju kako rešiti situaciju.

Na kraju, nakon dugih rasprava, Mladen i njegova supruga su se dogovorili da se ipak raziđu. Iako je bila teška odluka, svi su se složili da je to najbolje rješenje za njih. Rodbina i prijatelji su bili sretni što su Mladen i bivša svastika napokon rešili svoje probleme, te da se život nastavlja dalje.

Ali je Mladenova majka to najgore podnela. Jedva je preživela težak srčani udar i odlučila je da prekine komunikaciju sa svojim sinom, jer, kako kaže, obrukao je za ceo život, a na kraju  nije ostao sa tom osobom.

Komentari (0)
Loading