Ispovest nesrećnog muškarca: "Moja supruga me više ne privlači, sramota me je da priznam zašto"

Vesti 24.03.2023 22:30 1

Iako veruje da njegova supruga zaslužuje mnogo bolje, sramota ga je da prizna zašto ga više ne privlači

Ispovest nesrećnog muškarca: "Moja supruga me više ne privlači, sramota me je da priznam zašto"

unsplash.com

- To nije ono što zaslužuje. Ona je dobra žena. Divna žena. Mnogo bolja osoba od mene. Znam razlog zašto me više ne privlači, a ne postoji dobar način da to kažem - priznaje anonimni muškarac.

Njegova žena se ugojila. - Gledam u ženu i ne vidim dalje od brade - kaže. U poslednje tri godine njegova supruga se dosta ugojila i ne nazire se prekretnica.

- Da, postoje razlozi za to. Niko ne bira da dobije na težini. Ugojila se jer je počela da pije. I počela je da pije jer je bila nesrećna. A sada je nesrećna jer se ugojila. Ni ja nisam besprekoran u svemu ovome. Ja sam svakako doprineo njenoj nesreći, ali većina njene tuge bila je vezana za spoljne sile. Posao, porodica, prijatelji... nije bilo lako... - kaže suprug, prenosi YourTango.

Stalno je govorila kako će to promeniti, ali promene nije bilo. - Počnite da se menjate i držite se plana. Postojali su članstva u teretani i programi ishrane i planovi vežbanja i bezbroj drugih strategija, ali moja žena se nikada nije pridržavala nijednog od njih duže od dve nedelje. Njoj je sve to preteško, i siguran sam da jeste, ali nema drugačije – kaže on.

Žena ga više ne privlači, a brak zbog toga pati jer nema više strasti.


- Moja žena zna kako se osećam. Nikad joj nisam rekao. Ali ona to oseća. Može reći po načinu na koji je gledam. On to može da čuje u rečima koje ja ne kažem. Ona to oseća u našim praznim zagrljajima. Ona to može da pročita sa stranica našeg svedenog, jednodimenzionalnog, vrlo povremenog, seksualnog života. To nije seksualni život. To je skoro bespolno postojanje. A oboje smo premladi za to – objašnjava razočarani suprug. On želi da ona smrša.

- Želim da moja supruga bude zdrava, da se oseća dobro i da se ponosi svojim izgledom. Nije me briga da li to zvuči plitko, ali jeste. Mrzim sebe što se ovako osećam. Mrzim sebe što nisam veći od ovoga. Mrzim sebe što sam dozvolio da dođe do ovoga. Moja žena zaslužuje bolje. Bolji od mene. Volela bih da mogu biti čovek za koga je mislila da se udala. Ali nisam. ja sam ja. A žena me ne privlači – bio je iskren ovaj muškarac.
 
Komentari (1)
Loading
Petar
25.03.2023 01:35

Ti nisi iskren, ti si samo bezobrazni kreten i obicni manipulator koji nekad nije imao nista a zahvaljujuci supruzi sada imas sve. Kako to obicno biva, sto vise imas postajes veci snob i veca stipsa. Naravno da zasluzuje bolje, od tebe je lako naci boljeg. Zelim ti super zgodnu zenu pored koje ces se osecati kao najveci bednik. Da konacno osetis ono sto i jesi. Samo jedan mali mis u kriznim godinama. Bednice iskreni, znas li kad bi pored napucane ribe imao to sto imas sad? Da nije nje ne bi imao ni auto ni kucu. Izvukla bi ti poslednju paru, pa bi pored emotivnog bio i finansijski jadnik. Sramota me sto sam musko. Pored tako divnih zena, sve je vise...