Otišla je na podizanje ZADNJICE u Tursku, pa umalo UMRLA od ove infekcije!

Vesti 23.03.2023 15:22 0

Video mlade Britanke Sofi Djui obara rekorde popularnosti na TikToku

Otišla je na podizanje ZADNJICE u Tursku, pa umalo UMRLA od ove infekcije!

Printscreen/TikTok

Žena je sanjala o zadnjici kao što ima Kim Kardašijan, okrugloj i veoma podignutoj. Kako bi brzo ostvarila svoj cilj, otišla je u kliniku za estetsku medicinu u Turskoj. Nije sve išlo po planu baš.

Sofi Djui je mlada majka dvoje dece. Medicinski "turizam" postaje sve popularniji u zapadnoj Evropi. Glavna destinacija za jeftine plastične operacije je Turska, koja drastičnim padom vrednosti lire mami izuzetno niskim cenama. Plastične operacije u ovoj zemlji možete platiti tri puta manje nego u srednjoj ili zapadnoj Evropi. Problem je što nisu sve klinike estetske medicine pouzdane. Stoga je temeljna provera mišljenja, lekara i kredibiliteta klinike apsolutna osnova. Britanka koja je požalila zbog operacije u jednoj od turskih, očigledno nije imala sreće u izboru specijaliste.

Sofi je objavila video na Tiktoku u kojem je otkrila da je "skoro umrla" nakon što je podvrgnuta brazilskom dizanju zadnjice u Turskoj. Sofi Djui iz Sautemptona rekla je da je operacija prošla toliko loše da je dobila sepsu. U kratkom videu gledanom na Tiktoku skoro milion i po puta, Sofi je pokazala slike nakon procedure. Salo je uzeto sa drugih delova njenog tela, a zatim usađeno u njene zadnjice.

"Mnogi ljudi me pitaju šta se desilo nakon mog podizanja zadnjice. Pažljivo birajte i budite svesni rizika", rekla je ona. „Odletela sam u Tursku i zamalo nisam umrla“, dodala je ona.

@sophiadeweyx I get asked often about what happened after my bbl. Choose safe and be aware of the risks ❤️ #fyp #foryourpage #bbl #cosmeticsurgery ♬ original sound - Sophie Dewey

Posle zahvata, Sofi Djui se probudila u bolovima, ali su je uverili da će sve biti u redu. Konačno je bila spremna da ide kući, ali tada je osetila da nešto nije u redu. „Kuk mi je bio upaljen“, izjavila je ona. Na butinama žene pojavili su se hematomi. Odmah je završila na operacionom stolu.

„Probudila sam se u bolnici posle hitne operacije. Imala sam sepsu“, užasnuto je priznala Djui. Zatim je podvrgnuta još jednoj operaciji dok se konačno nije oporavila i rekla da se oseća mnogo bolje. Dve nedelje nakon stravičnog incidenta, Sofi je počela da hoda i napustila bolnicu.

BONUS VIDEO

Komentari (0)
Loading