Lana je Srpkinja koja živi u Americi i dive joj se holivudske zvezde: Svetsko je ime iako za nju mi nismo čuli

Vesti 05.06.2023 21:20 0

Lana Ašanin živI i radi na više kontinenata, svojom lepotom je očarala svet, a u Srbiji je skroz nepoznata!

lepotica

Printscreen/Instagram

 

Uspešna glumica, TV ličnost, model, i jedna od najlepših Srpkinja u Americi, Lana Ašanin sarađuje sa poznatim zverkama, a u našoj zemlji skoro niko nije čuo za nju.

Ova menekenka je rođena u Frankfurtu, srpskog je porekla, a u svet mode je ušla kada je imala 17 godina i ponela laskavu titulu Mis Crne Gore. Ubrzo nakon toga zakoračila je pistama u Španiji, Italiji, Švajcarskoj, Aziji i Sjedinjenim Državama.

 

 

Lana je toliko lepa da su se svetski magazini otimali o nju, pa je bila na naslovnicama magazina FHM, Maksim, People, Cosmopolitan, pišu na sajtu IMBD.com.

U jednom intervjuu ona je kazala koliko je ponosna na svoje poreklo_

- Moji roditelji su iz Srbije. Rođena sam u Nemačkoj u Frankfurtu, gde sam se i školovala. Otac je poslovođa jedne građevinske firme u Frankfurtu, a mama je trgovac. Živela sam, osim u Frankfurtu, jedno vreme u Aziji – u Bangkoku, Tajlandu i Hong Kongu. Poslednjih deset godina sam u Los Anđelesu i Njujorku.

Lana, koja kaže kako je uvek imala podršku roditelja, bila je treća na takmičenju za Mis Frankfurta i druga pratilja na izboru za Mis Nemačke.

Na setovima godinama sarađuje sa svetskim zvezdama, ali kaže da, kada radi, nije joj važno ko je s njiom jer za nju je to samo posao.

S druge strane, priznaje da ne voli nadmene ljude pune sebe.

Otkila je i kako izgleda biti Srpkinja u Njujorku:

- Biti Srpkinja u Njujorku je dobro, ovo je kosmopolitski grad. Vidite, ja mogu da živim na bilo kom kraju sveta, ali ja ću uvek biti Srpkinja i uvek ću se boriti za svoj narod, koji mi je u srcu.

Lana je toliko svestrana da se u jednom trenutku aktivno uključila u rad Tesline naučne fondacije iz Filadelfije:

- Drago mi je da svojom delatnošću mogu da doprinesem rasvetljavanju lika i dela velikog srpskog naučnika Nikole Tesle. Mislim da ovde u Americi široj javnosti još nije dovoljno poznat njegov značaj za doprinos celokupnom čovečanstvu.

Zanimljivo je i to što na prvi pogled Lana nije među velikim zvezdama Instagrama jer ima nešto manje od 50.000 pratilaca. Ali ispostavlja se da je njen profil bio hakovan, a pre toga je na njemu imala preko milion pratilaca, piše onamagazin.com.

Komentari (0)
Loading