Imam 50 godina i muž želi da me ostavi: Ne znam šta da radim, očajna sam, njegovi razlozi su potpuno sumanuti

Vesti 26.06.2023 16:26 1

Jedna je žena za tabloid San (The Sun) ispričala kako joj je njen muž rekao da se nakon 21 godine braka mora iseliti iz kuće

Imam 50 godina i muž želi da me ostavi: Ne znam šta da radim, očajna sam, njegovi razlozi su potpuno sumanuti

Shutterstock/ilustracija

Ona ima 51 godinu, a on 49 te joj je to drugi muž. Priznaje da se u zadnje vreme često svađaju zato što ona čuva svoju sedmogodišnju unuku tri dana nedeljno nakon škole, prenosi Sun.

Naime, njen muž smatra da njena ćerka treba pronaći alternativnu brigu o detetu, ali ona je samohrana majka koja to ne može da priušti.

Takođe, žena kaže kako muž više ne želi ni finansijski da joj pomaže pa joj tako neće pomoći da plati popravku njenog starog automobila jer sebi želi da kupi novi sportski auto.

Velika svađa dogodila se prošle nedelje kada je njen muž hteo da gleda utakmicu, ali njena je unuka gledala crtiće na televizoru.

Čudno se ponaša, bukvalno je ljubomoran na našu unuku. Nakon toga mi je rekao da mora da se odseli. Šokirana sam, ne znam šta da radim. Ne znam da li prolazi kroz krizu srednjih godina. Kada me pitaju kako sam, kažem samo - očajna. 

Ekspertkinja za odnose odlučila joj je odgovoriti i pomoći s problemom u kojem se našla. Ona kaže da bi muž mogao prolaziti kroz krizu srednjih godina, ali i da je možda ljubomoran na pažnju koju žena posvećuje svojoj unuci.

Preporučuje joj da kada se stvari malo smire, pokuša razgovarati sa svojim mužem i saznati šta se zapravo događa. Takođe, ne bi bilo loše da ga motiviše da provodi vreme s unukom kako bi se zbližili: "Možda bi joj mogao pomoći oko zadataka ili je naučiti nekom novom sportu".

A šta vi kažete? 

 

BONUS VIDEO

 

 

 

Komentari (1)
Loading
Ami
26.06.2023 20:00

Mislim da je egoista. Umjesto da se ponasa za primjer unuci. In se ponasa jako glupo.