Holivudski osmeh iz TURSKE koštao ju je MNOGO: Sada ne može ni USTA da zatvori, a ovo se dešava kada progovori (VIDEO)

Vesti 08.03.2023 22:00 1

Britanski tiktokerka otišla je u tursku kliniku da bi uradila zube

Holivudski osmeh iz TURSKE koštao ju je MNOGO: Sada ne može ni USTA da zatvori, a ovo se dešava kada progovori (VIDEO)

Printscreen/TikTok

Međutim, sve je pošlo naopako. Zbog svog lepog osmeha je imala česte zubobolje. Tiktokerka ne može da drži jezik za zubima i otvoreno kaže da se kaje zbog svoje odluke.

Ema redovno kreira sadržaj na TikTok-u. Već je prikupila skoro 80.000. pratilaca. Nedavno je sa njima podelila svoju najveću životnu grešku.

Tiktokerka žali zbog svog osmeha

Tiktokerka, iako nije imala zdravstvenih problema sa zubima, oduvek je želela holivudski osmeh. Njen san je trebao da se ostvari kada je žena otišla na kliniku u Tursku. Ona je skroz uradila zube.

- Imala sam stvarno, stvarno dobre zube, zapravo su bili u redu. Samo mi se donji nisu svideli jer su bili malo neravni, a nisu bili ni snežno beli pa sam htela to da uradim - objasnila je svoju odluku.

Nakon što je promenila osmeh, Ema nije krila da je mnogo požalila zbog svoje odluke. Ona je sa korisnicima interneta podelila negativne efekte posete turskoj klinici. Žena oseća jak bol dok jede. Takođe, ne može pravilno da zatvori usta.

- Ne mogu potpuno da zatvorim usta. Kada žvaćem, osećam jaku bol. To je jednostavno grozno. Mislim da ako nameravate da uradite ovo, zaista morate da razmislite o tome - Ema je opisala.

Žena je otkrila da je teško naći zubara da joj popravi zube jer niko ne želi da popravi turski falš.

Pored bolova i nemogućnosti da potpuno zatvori usta, tiktokerka je počela i da šušti.

- Sada zapravo i šuštim. Celo iskustvo je bilo užasno od početka do kraja. Moram da nađem zubara što je zaista teško jer oni neće da diraju ništa što je tamo urađeno – poručila je korisnicima interneta.

BONUS VIDEO

Komentari (1)
Loading
Milos
09.03.2023 12:35

pa ja necu moci da spavam kakve probleme ima ova tiktokerka, pa ovo je strasno