Od diplome doktora medicine je odustala da bi bila domaćica: Čisti kuću i kuva, a za to dobija džeparac

Vesti 28.02.2023 16:00 1

Ponosna domaćica Linda Andrade (23) veruje da je srećnija od mnogih žena koje su poslovno uspešne jer nikada u životu nije platila račun.

Od diplome doktora medicine je odustala da bi bila domaćica: Čisti kuću i kuva, a za to dobija džeparac

Printscreen/TikTok

Naime, influenserka iz Dubaija udata je za bogatog biznismena Rikija iz Dubaija i sve što radi se svodi na to da maksimalno uživa u životu.

Često pokazuje kako uživa u luksuznom odmoru na skupim destinacijama, kako troši hiljade evra na dizajnersku odeću i vozi skupe automobile. A zauzvrat, ova 23-godišnjakinja je žena, koja ostaje kod kuće, kuva i čisti kada sobarica nije tu.

- Verujem da su savremeni odnosi u kojima se sve deli pola-pola nesrećni. Nije prirodno – rekla je ona.
Linda od svog muža dobija džeparac, koji navodno zarađuje oko 125.000 funti mesečno (142.000 evra).

- Nikada u životu nisam platila račun. Ne znam ni kako bih platila kiriju – rekla je ona.

Ali porodica influenserke izrazila je zabrinutost zbog njenog načina života. Odustala je od svojih snova da postane lekar da bi se udala sa 19 godina, što je za njih bio kontroverzan izbor.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Linda A (@lionlindaa)- Moj tata želi da uradim nešto sa svojim životom. Uvek je želeo da budem lekar i to je bio i moj san. Ali trenutno sam fokusirana na svoj brak. U vezi je potrebno mnogo poverenja da biste se odrekli svojih snova i odustali od svega da biste se brinuli o muškarcu – kaže Linda.


Za sada, Linda izgleda zadovoljna svojim raskošnim životnim stilom. Ona objavljuje snimke svog svakodnevnog života na društvenim mrežama, što obično uključuje odlazak u tržni centar ili odlazak u otmene restorane. - Kavijar i tartufi su bukvalno moja jedina hrana ovih dana - pohvalila se u nedavnom videu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Linda A (@lionlindaa)U drugom snimku otkrila je kako je na samo jednom odlasku u kupovinu "bacila" oko 160.000 funti (182.000 evra), piše Dejli star.
 
Komentari (1)
Loading
Doya
01.03.2023 23:22

Razroka, ima kriva usta, odvratne usne, preširoke i debele kukove i na sve to slonovsku zadnjicu ima. Čekajte? Jel ovaj njen "muž" slep ili šta se dešava ovde? Ne razumem... Pa pogledajte joj sliku i na šta samo tu liči kada nema tonu šminke na ovoj faci?? Džizass