Ima 52 godine i izlazi samo sa studentima: "Izbacili su me dva puta sa Tindera, ali se ne predajem"

Vesti 21.02.2023 22:30 0

Petsi tvrdi da nije tip za vezu, pa se najbolje oseća kada 'lovi mladiće koji su još studenti: "Izlazim sa mladima radi zabave i rekreativnog seksa"

Ima 52 godine i izlazi samo sa studentima: "Izbacili su me dva puta sa Tindera, ali se ne predajem"

Printscreen/TikTok

Petsi Menuti (52) je ponosna kuguarka, koju okolina osuđuje zbog zavođenja mlađih muškaraca. – Nisam osoba koja voli veze, jedva čekam da umrem sama, pa se zabavljam u izlascima sa mlađim muškarcima i rekreativnim seksom – rekla je ona na snimku na TikToku, gde je prati više od 250.000 ljudi.

Petsi je prvo tražila momke na Tinderu, ali joj je četiri puta zabranjen pristup aplikaciji za upoznavanje.

- Za početak, mislim da momci misle da sam lažan na internetu kada vide moj profil. Mislim da je to zato što me možda prepoznaju sa društvenih mreža i misle da nema šanse da sam na Tinderu, ali jesam - objasnila je ona.

Ima 52 godine i izlazi samo sa studentima:

Printscreen/TikTok

 

Zbog toga je Petsi počela da posećuje fakultetske žurke, gde nosi šešir sa natpisom 'puma', što znači žena koja voli da se druži sa mlađim muškarcima.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Patsy Mennuti (@hellacougar)



Pratioci imaju dosta loših komentara za nju, pa često tvrde da je mladići samo ismevaju i da je to što radi veoma tužno. Ali Petsi je uzvratila rekavši:

- Znam da je šala, znam viceve ​​o sebi, šalim se sa njima i svi smo srećni. Petsi takođe ponekad daje savete za druge pume ili momke koji vole starije žene, pa je istakla da je najbolje mesto za upoznavanje starijih žena Fejsbuk.
Komentari (0)
Loading