Ima veliki stomak i voli da ga pokazuje: Mnogi joj se dive jer je bez komplesa, a drugi joj govore da je VULGARNA

Vesti 12.02.2023 08:30 0

Iako ima višak masnih naslaga na stomaku i leđima, Džesika ne pokušava da ih sakrije

Ima veliki stomak i voli da ga pokazuje: Mnogi joj se dive jer je bez komplesa, a drugi joj govore da je VULGARNA

Printscreen/TikTok

Uvek biram nisko izrezane pantalone i suknje i krop topove. Osećam se čudno kada mi je stomak pokriven. Volim da to pokažem, uliva mi samopouzdanje, rekla je Amerikanka Džesika Bler na svom TikTok profilu @lovejessicablair gde redovno isprobava različite odevne kombinacije i komentariše kako se oseća.

Džesika, na primer, voli da nosi crvenu maksi suknju sa krop topom kratkih rukava ispod kojeg joj viri stomak, a da bi bila potpuno zadovoljna kako izgleda u njemu, suknju visokog struka spušta nisko, tako da joj stomak još više dolazi do izražaja...

@luvjessicablair low rise bottoms just add some spice to the look and i personally cannot resist! (ib @molly 👛👜👡👠 ♬ Brujeria - ✿


I dok su neki od pratilaca oduševljeni njenim ogromnim samopouzdanjem i njenim trendi stilom koji ističe njen punašni stomak, drugi smatraju njenu odeću ništa manje nego vulgarnom, a ovo su neki od komentara:
@luvjessicablair

he had a breakdown trying to voice over this video i hope y'all enjoy it❤️

♬ La femme à la peau bleue - Chez toi - Vendredi sur Mer


„Ta crvena suknja ti izgleda mnogo elegantnije kada ti nije na bokovima“, napisao je jedan. "O moj bože, neee! Ona izgleda mnogo bolje sa visokim strukom", prokomentarisao je pratilac. „Izgledaš prelepo bez obzira da li ti se vidi stomak ili ne“, smatra drugi.

"Tako izgledati i nositi ono što nosiš je pogrešno i vulgarno!" , piše jedan kritičar, ali Džesika se ne obazire previše na takve komentare. Tako, ako joj stomak nije otkriven, obično nosi vrlo kratku suknju da joj se, kako kaže, 'bar noge jasno vide!' „Volim te sa ili bez tvog stomaka. Dobro izgledaš u svemu što nosiš, devojko“, piše jedan pratilac, a prenosi The Sun.
Komentari (0)
Loading