Otvoreno priznala: "Obožavam to što sam udata za milionera i ne radim ništa, samo trošim njegove pare"

Vesti 27.01.2023 09:30 1

Par živi u Dubaiju, a Souda svojim vernim pratiocima na društvenim mrežama redovno otkriva kako provodi dane

Otvoreno priznala: "Obožavam to što sam udata za milionera i ne radim ništa, samo trošim njegove pare"

Printscreen/Instagram

Jedna žena je otkrila da voli da bude domaćica u braku sa milionerom i kaže da dane provodi radeći kosu i nokte uz obilne ručkove. Soudi, poznata na TikTok-u kao @soudiofarabia, udata je za milionera Džamala, za kojeg kaže da joj redovno daje novac da finansira svoj raskošan način života, prenosi The Sun.

Par živi u Dubaiju i Souda svojim 942.100 vernih pratilaca na društvenim mrežama redovno otkriva kako provodi dane. U nedavnom videu, objasnila je da je provela veče pijući koktele od 24-karatnog zlata i jela raskošan obrok od tri jela, a sve je platio njen muž. Ona je objavila snimak sa natpisom: "Tretman princeze je ono što mi treba."


- Ovo je dan u životu bogate domaćice koja živi u Dubaiju. Jutros smo se probudili i Džamal ​​je rekao da će biti zauzet poslom, pa mi je dao nešto novca za trošenje i naravno otišla sam u kozmetički salon. On voli kada se brinem o sebi i trošim njegov novac na svoj izgled. Odabrala sam super jednostavan dizajn noktiju i on je onda došao po mene. Rekao mi je da sredim kosu dok on radi druge poslove na telefonu. Nakon toga mi je rekao da želi da me iznenadi večeras, pa smo otišli ​​kući i presvukli se – rekla je ona na snimku. U snimku je kasnije pokazala minđuše za koje kaže da je Džamal ​​dizajnirao specijalno za nju, dodajući da on jednostavno želi da je razmazi. Nakon toga, Džamal ​​ju je odvezao u skupi restoran gde su naručili koktele sa 24-karatnim zlatom. Džamal ​​je čak angažovao pevačicu da otpeva njenu omiljenu pesmu.

"Na večeri smo jeli salate, škampe, file minjon i tiramisu. Naravno, Džamal ​​je sve to platio", dodao je Soudi. Njen video je za kratko vreme prikupio ogroman broj pregleda, a korisnici su imali podeljena mišljenja. „Sve ovo izgleda tako sumnjivo“, napisao je jedan korisnik. „Ostavićete ga čim ostane bez novca“, prokomentarisao je drugi korisnik. "Izgleda da uživaš, divno", prokomentarisao je treći korisnik, a četvrti korisnik je dodao: "Realno, svi bi voleli da žive tako. Ljudi u komentarima su prosto ljubomorni na vas."
Komentari (1)
Loading
Djole
27.01.2023 14:09

E to su te emancipovane žene, feministkinje...