Pitali smo Beograđane, a jedan odgovor nas je slatko NASMEJAO: Kako proslaviti Novu godinu uz MINIMALAN novac a da je ne provedete u krevetu?

Vesti 19.12.2022 20:30 0

Umorni ste od preskupih provoda u novogodišnjoj noći? Želite da vidite nove prizore, nova mesta, upoznate nove ljude? Ispratite savete naših sugrađana

nova godina

Shutterstock

 

Proslava Nove godine za svakoga predstavlja poseban događaj. Bilo da je volite, ili ne volite, ne možete reći da ste ravnodušni. Planiranje Nove godine za neke predstavlja veliko zadovoljstvo i zabavu, dok je za druge prava noćna mora. Mnogo je načina za proslavu ove magične večeri. Da li će to biti provod u restoranu, kafani, kućno okupljanje sa društvom ili proslava na Trgu, nije važno. Važno je da ste sa svojim voljenima i uživate u smehu i lepom društvu, ali i da ne potrošite basnoslovne novce zbog jedne večeri.

Pitali smo Beograđane, naše sugrađane, koja je po njima najbolja opcija za ekonomičnu ali prelepu proslavu Nove godine.

Milica (30)

- Nekako, što sam starija, više me vuče neka mirnija varijanta. Ako isključimo mogućnost dočeka u toplini doma, onda sam za šetnju po gradu, prestonica je puna raznih manifestacija na otvorenom, uz dobru hranu. A druga varijanta bi bila odlazak u neki drugi grad, koji je u blizini. Bez skupih haljina i cipela, topla jakna i rukavice i spremni ste

Miloš (26)

- Za doček Nove godine ne bi trebalo da je bitno gde se slavi, već u čijem društvu. Pozovite prijatelje ili rodbinu i budite s njima za doček. Nije vam potrebno mnogo novca, pomozite domaćinu ili neka gosti vama pomognu u smislu kupovine pića i spremanja hrane, a bićete zajedno na ulasku u Novu godinu. To je, valjda, najbitnije od svega, a ne skupoceni restorani, koncerti i slično.

Nenad (36)

- Povešću decu u grad, gde ćemo slušati Nućija i Vojaža, pogledati vatromet i najesti se šećerne vune.

Nina (24)

- Mnogi lokali daju last minut ponude gde se mogu naći i do upola manje cene. Na taj način ćete se lepo provesti, potrošiti manje novca i slušati omiljene izvođače.

Milan (30)

- Da rezervišu ranije dok restorani ne podignu cene. Kućna zurka sa prijateljima. Ili radno na poslu to je "najjeftinije".

Marko (33)

- Ako bih želeo jeftinije da prođem mislim da su mi ok opcije da odem kod nekih drugara na žurku. Ali dolazi u obzir i doček u nekom od trgova.

Aleksandar (28)

- Najjefnitije mogu da prođu tako što će odgledati bogat kulturno umetnički program na tv-u u vidu velikog narodnog veselja, uz dobre stare hitove narodne muzike. Idealno je ako su kod babe i dede pa uživaju zajedno sa njima.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)
Loading