Bolove je pripisivala TRUDNOĆI: Samo sat vremena nakon porođaja, doktori su novopečenoj majci postavili UŽASNU dijagnozu

K.Ć. Vesti 19.12.2022 16:40 0

Karin Lav iz Brizbejna u Australiji kolabirala je na dan kada se porodila

Bolove je pripisivala TRUDNOĆI: Samo sat vremena nakon porođaja, doktori su novopečenoj majci postavili UŽASNU dijagnozu

Instagram/karynlouiselove

Lekari su je obavestili da umire od raka dojke. Ženi je receno da ima samo tri nedelje života. Zahvaljujući specijalističkom lečenju, prevarila je smrt za 18 meseci. Umrla je 19 meseci nakon dijagnoze.

Dan rođenja prvog deteta je nezaboravan događaj za svaku majku. U većini slučajeva, to je praćeno ogromnim pozitivnim emocijama. Jedna Australijanka rodila je ćerku u maju 2021. Kasno, sa 38 godina. Carski rez je bio neophodan. Kada je žena bila trudna, žalila se na stalne bolove u leđima. Karin Lav je verovala da su tegobe povezane sa blagoslovenim stanjem. Nažalost, stvarnost je bila brutalna. Samo sat vremena nakon porođaja, doktori su novopečenoj majci postavili poražavajuću dijagnozu.

Drama, zar ne? Ispostavilo se da ima rak dojke u četvrtom stadijumu. Posle detaljnih ispitivanja, ispostavilo se da se rak već proširio na kosti, jetru i oči.

Međutim, Karin se nije predavala i hrabro se borila. Pratila je strogu dijetu, uzimala hemoterapiju i svakodnevno uzimala lekove. Čak je pokrenuta akcija prikupljanja sredstava na GoFundMe platformi kako bi mogla da finansira svoje lečenje. Prikupljeno je više od 200.000 dolara. Žena je živela još godinu i po dana. Ona je preminula 12. decembra 2022. godine. Pre nego što je napustila ovaj svet, ona je zahtevala da svi na sahrani nose belo, tako je i bilo.

Komentari (0)
Loading