"Uvek otkrijem VARALICE": Zgodna DETETKTIVA testiraće vašeg DEČKA za samo 3300 dinara

Vesti 31.12.2022 22:20 0

Ako ste ikada bili zabrinuti da vas partner možda vara, sada možete da unajmiti nekoga da ga stavi na test

"Uvek otkrijem VARALICE": Zgodna DETETKTIVA testiraće vašeg DEČKA za samo 3300 dinara

Printscreen/TikTok

Medlin Smit, koja živi u Los Anđelesu, razotkrila je preko 1.000 muškaraca koji su varali, prenosi SWNS. Ova 30-godišnja žena otkrila je da je inspirisana TV emisijom "Cheaters".

Medlin je zato odlučila da istraga bude njen zvaničan posao i to još od u 2018. godine.

Dok većina žena ima intuiciju, preduzetnica je rekla da postoje neki jasni znaci da partner vara. Prema ekspertu, alarm broj jedan je kada muškarac koristi "Snapchat". Sledi skrivanje obaveštenja i lozinki, ljubomorno ponašanje, optužbe i prepuštanje ženskoj pažnji. Medlin je takođe objasnila da ako vaš partner očekuje da imate nerealne granice sa muškarcima, to bi mogao biti još jedan znak da je neveran. Istražiteljka koristi pravni tim da pomogne u razotkrivanju muškaraca širom SAD.


Ona je čak pružila dokaze u nekoliko brakorazvodnih slučajeva, a takođe je imala povratnike koji su tražili da istraži njihove nove veze. Medlin naplaćuje 30 dolara za početni test lojalnosti.

„Postoji toliko tipova momaka i znam tačno kako da se postavim prema njima – pametni momci, glupi momci, sumnjivi momci", objasnila je Medlin ističući da svakome od njih prilazi na poseban način.
 

 

Komentari (0)
Loading