Preživela POROĐAJ, a uopšte nije bila TRUDNA: Rekla je da je to bio najgori BOL u njenom životu, a evo kako je to moguće

Vesti 10.12.2022 10:08 0

Porođaj je defitnitivno bolno, ali ujedno i lepo iskustvo

Preživela POROĐAJ, a uopšte nije bila TRUDNA: Rekla je da je to bio najgori BOL u njenom životu, a evo kako je to moguće

Printscreen/TikTok

Međutim, jedna žena tvrdi da je tokom ginekološke procedure prošla kroz porođajne bolove, a da  uopšte nije bila trudna.

Zamislite kako biste se osećali kada biste se porodili a da niste trudni. Pa to se na neki način desilo Holi.


U nedavnom video snimku na mreži podelila je svoju priču. Holi je objasnila: „Evo priče o tome kako sam se porađala, a nisam bila trudna.

Holi je zapravo odlučila da zameni hormonsku spiralu i stavi nehormonski spiralu. Holin ginekolog je razgovarao sa njom o proceduri i objasnio joj da bi to bilo bolno, ali je Holi mislila da ima visoku toleranciju na bol. Nakon toga, Holin ginekolog je obavio proceduru.

Rekao joj je da će osećati grčeve u narednih 10 minuta i dao je do znanja da će medicinska sestra ući i proveriti je.

Kada je medicinska sestra došla pet minuta kasnije, Holi je bila u ekstremnim bolovima i bacala se na krevetu. Holi je rekla da i da je počela da povraća i dodala: „U jednom trenutku počinjem da vidim sve crno i osećam da ću da se onesvestim. Holi je rekla da je tada izgubila osećaj u rukama ili nogama. 

Zatim jeje pokušala da se kreće u kako bi umanjila bolove, ali ništa nije pomagalo. Tada je počela da oseća nešto što je mogla da čuje samo u filmovima i shvatila je da ima kontrakcije.

 Medicinska sestra je tada pozvala doktora. Nakon što je pogledao Holi, doktor je rekao: "Moramo ovo odmah da izvadimo." Izvršio je hitnu ekstrakciju. Ispostavilo se da je spirala postavljena na nerv što je bilo neverovatno retko. Doktor je rekao da je to video samo jednom u karijeri. Njeno telo je pokušavalo da izbaci spiralu kao bebu. Holi je čak bila proširena.

U toj situaciji već je trebalo da primi epidural, a njeni pratioci su ostali šokirani celom pričom.

 

Komentari (0)
Loading