Zar zaista tako IZGLEDAM? Žena je u PRODAVNICI dobila POPUST, a kada je shvatila zbog čega, sve lađe su joj POTONULE

Vesti 03.12.2022 16:44 1

Žena koja je tokom kupovine dobila neočekivani popust bila je užasnuta kada je otkrila pravi razlog.

Zar zaista tako IZGLEDAM? Žena je u PRODAVNICI dobila POPUST, a kada je shvatila zbog čega, sve lađe su joj POTONULE

Printscreen/TikTok

Dženifer je otkrila na TikToku da je otišla u svoju lokalnu prodavnicu da kupi nekoliko artikala i da nije obraćala pažnju na račun jer je žurila da pokupi ćerku.

Ko se buni zbog popusta?

Žena je objasnila šta se zapravo dogodilo: "Došla sam do svog automobila i pogledala račun, dao mi je 10% popusta jer je to bio dana popusta za one iznad 55. Mislim, nisam ljuta jer je to 7,50 dolara koje nisam morala platim, ali nije me pitao. Nije me pitao koliko imam godina." "Da li vama izgledam kao da imam 55 godina? Bože, nadam se da ne. Da li izgledam kao da imam 55", zabrinuto je pitala svoje pratioce.

Odgovor joj se nije dopao

Na nesreću po Dženifer, odeljak za komentare je brzo bio preplavljen iskazima ljudi koji su rekli da ona zaista izgleda kao da ima 55 godina. „Da, definitivno izgledaš kao da imaš najmanje 55 godina“, napisao je jedan muškarac. Drugi komentar je bio još oštriji: "Da, imaš. Moja mama ima 62 godine i izgledaš starije od nje."

Jedna osoba je malo ljubaznijeprokomentarisala video: "Da budem potpuno iskrena, da, izgledaš kao da imaš preko 55 godina i to je u redu!" Drugi komentari su stizali od blagajnika prodavnica, a jedan je napisao: „Ja sam blagajnik i nije nam dozvoljeno da pitamo kupce o godinama, to je protivno pravilima prodavnice“. Drugi blagajnik se složio: „Kao bivši radnik, davao sam taj popust dragim kupcima bez obzira na godine“, 
 

Komentari (1)
Loading
Hazbo
04.12.2022 07:36

Na kraju koliko ima godina? Koliko želi da ima godina?