DOBRA ili LOŠA majka? Ovo što je uradila TROGODIŠNJOJ devojčici je nedopustivo (VIDEO)

K.Ć. Vesti 30.10.2022 15:20 0

Majka trogodišnje devojčice iz Teksasa čupala je dlake između ćerkinih obrva i postavila snimak na TikToku

DOBRA ili LOŠA majka? Ovo što je uradila TROGODIŠNJOJ devojčici je nedopustivo (VIDEO)

Printscreen/TikTok

Snimak, koji ima 27 miliona pregleda, naširoko komentarišu korisnici interneta. Majka objašnjava da to radi zbog deteta i štiti je od vršnjaka koji se rugaju svemu drugačijem.

"Baš me briga! Baš me briga!" - napisala je Lea Garcia na video snimku objavljenom na TikTok-u, gde pokazuje kako čupa obrve svoje ćerke Blis. Žena smatra da je tzv "jedna obrva" njene ćerke  problem koji devojčicu može izložiti ruganju.

"Oh, mama, to me je zabolelo", rekla trogodišnja Blis, na šta joj majka odgovara: "Dobro devojko, sad imaš dve obrve!" . Zatim dodaje: "Radije bih da me svi nazivate lošom mamom nego da dozvolite mom trogodišnjem detetu da je izrugivaju i nabijaju joj komplekse kao meni kada sam bila njenih godina."

Korisnici interneta podeljeni. "Kako pronaći balans u ovome"?

Video, koji ima 27 miliona pregleda, ima na hiljade komentara. Korisnici interneta su podeljeni. Neki od njih smatraju da je devojčica premala da bi depilirala obrve, pogotovo što joj je postupak neprijatan i bolan.

Ljudi koji su, poput majke devojčice, bili ismevani zbog spojenih obrva , nazivaju ženu „sjajnom mamom“ i prisećaju se koliko su oni osećali olakšanje kada su konačno počeli da uklanjaju dlake između obrva. Mnogi od njih kažu da zameraju roditeljima što im nisu dozvolili da ranije počupaju dlake.

Žena je za Today objasnila da su mala Blis i njena 11-godišnja sestra Behauti pristale na epilaciju.

"Ja uvek pitam: Ko želi da se depilira? Niko ne drži Blis na silu. To je njen izbor ."

Prema Francin Zeltser, klinički direktor psihologije, obuke i specijalnih projekata u Manhattan Psichologi Group, roditelji koji razmišljaju o uklanjanju dlaka na tako maloj deci treba da se prvo konsultuju sa svojim pedijatrom i izbegavaju da svoje stavove i iskustva projektuju na svoju decu.

 

 

Komentari (0)
Loading