ALEKSANDRU su pozvali da peva na svadbi BIVŠEG DEČKA: Dugo je SKRIVALA lice, a onda mu je OVAKO uništila najvažniji DAN

Vesti 04.10.2022 19:40 0

Aleksandra Star, ambiciozna pevačica i tekstopisac iz Kalifornije, doživela je ozbiljan šok kada su je pozvali da nastupi na venčanju svog bivšeg dečka i žene sa kojom je prevario

ALEKSANDRU su pozvali da peva na svadbi BIVŠEG DEČKA: Dugo je SKRIVALA lice, a onda mu je OVAKO uništila najvažniji DAN

Printscreen/TikTok

Muzičarka je rekla da je izlazila sa neimenovanim muškarcem više od pet godina pre nego što je saznala da ju je varao prošle jeseni.

Kada ju je nazvao šef benda koga je njen bivši angažovao za svoje venčanje i zamolio da zauzme mesto njihove pevačice, ona je osetila da je to „znak“ i videla to kao savršenu priliku za osvetu. Njena bivša ljubav doživela je veliki šok kada je počela da peva "Pre nego što prevari" od Keri Andervud. Zatim ga je polila sa još vode pre nego što je pobegla sa venčanja u dramatičnom trenutku koji je snimljen i podeljen na TikToku.


Aleksandra je skrivala lice tokom prvog dela večeri, ali kada je par izašao na scenu za svoj prvi zajednički ples, ona je počela da peva kantri hit - koji se odnosi na osvetu nevernom bivšem - okrenuvši se gostima tako da su svi mogli da vide njeno lice. Mladencima je delovalo krajnje neprijatno kada su shvatili ko peva na njihovom venčanju, tokom kojeg je mladoženjin prijatelj pokušao da otera Aleksandru sa venčanja. Ona je prošlog meseca objavila snimak šokantnog trenutka u aplikaciji za striming video zapisa.

 

Na snimku se vidi kako plavokosa mlada izgleda zbunjeno i uznemireno i gleda oko sebe u svoje prijatelje i porodicu, dok je njen prijatelj pokušavao da je uteši. Mladoženja je takođe delovalo zapanjeno i nesigurno i nije mogao da se nosi sa situacijom. Muškarac je tada prišao Aleksandri i pokušao da je isprati sa bine, pre nego što je ona zgrabila piće iz njegove ruke i prolila ga na mladoženjino lice.

Aleksandrin postupak izazvao je ogromnu debatu na internetu - neki gledaoci su je kritikovali što je upropastila tako veliki doga]aj, dok su je drugi branili, nazivajući ono što se dogodilo "prilikom koja se pruža jednom u životu", piše Dejli mejl.
 

Komentari (0)
Loading