Spavala je sa preko 700 muškaraca: Bila je ZAVISNICA od odnosa,a onda se desio TRENUTAK UŽASA

K.Ć. Vesti 25.09.2022 15:30 0

Zvezda emisije "Bachelor for the Take" priznala je da je zavisna od seksa. Belinda "Love" Rigier je spavala sa 700 muškaraca, ali je u celibatu već 15 meseci

Spavala je sa preko 700 muškaraca: Bila je ZAVISNICA od odnosa,a onda se desio TRENUTAK UŽASA

Printscreen

U intervjuu za Daili Mail Australia, žena je otkrila verovatno poreklo svoje zavisnosti od seksa.

38-godišnja Belinda Rigier odlučila je da otvoreno progovori o svojoj zavisnosti od seksa za jednu noć. Poznata ličnost je otkrila da je zavisnost od seksa negativno uticala i na njene odnose sa prijateljima, jer je žena mnogo puta izneverila svoje voljene. Belinda je rekla da je maltretirala strance u klubovima i supermarketima i nudila im seks.

Ona je priznala da je "dotaknula dno" i da je zavisnost od seksa počela da izmiče kontroli kada je jedan od muškaraca postao agresivan. Kada je Belinda htela da ga goni, obaveštena je da to ne može učiniti jer je čoveka ogrebala dok se branila. Trenutno, slavna ličnost vodi kampove za obuku u kojima pomaže drugima da prevaziđu svoju zavisnost.

"Bila je to prekretnica"

Prisećajući se te veze, Belinda je za Dejli mejl rekla: „Kada me je gurnuo niz stepenice i zaključao u garažu, imala sam modricu na oku i mislila sam da mi je ruka slomljena. Kada je policija stigla, čula sam to jer je imao ogrebotina na ruci koju sam napravila prstenom. Kada sam pokušala da se odbranimo, pretili su mi zatvorom.

Poznata ličnost i seksualni edukator odlučila je da shvati šta stoji iza njenog kompulzivnog ponašanja . "To je bila moja prekretnica. Pomislila sam, moram da pomognem sebi. Od tada se sve dešavalo veoma brzo. Kada odlučite [da se promenite] to se dešava veoma brzo", rekla je Belinda.

"Seks je učinio da se osećam voljeno"

"Po mom mišljenju, sve je to poteklo iz detinjstva. Moj odnos sa porodicom je bio nestabilan. U srednjoj školi su me ismevali i zbog viška kilograma. Nisam imala prijatelje na koje bih mogla da računam. Uvek sam želela da se uklopim sa nekim" - rekla je slavna ličnost.

Belinda je priznala da je stalno razmišljala o seksu. „Išla sam u kupovinu namirnica i razmišljala u sebi,“ Oh, pitam se da li bi ovaj bio zainteresovan?“ Najčešće je nudila seks ljudima koje je upoznala u noćnim klubovima i barovima. "Izlazila sam i tražila zgodnog momka. Seks je učinio da se osećam voljeno. U mom životu je nedostajala ljubav i tako sam je tražila."

"To je vladalo mojim životom. Spavala sam sa preko 700 muškaraca"

Belinda je dodala da „nije shvatila [da] ima problem dok nije počela da se leči“.

„Mislila sam da je to neka nezalečena trauma iz moje prošlosti koja je izazvala moju zavisnost od seksa . To je vladalo mojim životom, ali u mom profesionalnom životu mi je išlo odlično, imala sam sjajnu karijeru.“

Ona je takođe objasnila da je ona "izgubila" broj "sa koliko je muškaraca spavala, što sugeriše da ih je bilo" preko 700 ".

Osvrćući se na svoj život, Rigier je rekla da je jedna od njenih najvećih grešaka bila to što je bila "druga žena u vezi". „ Bila sam ljubavnica nekoliko puta i tada je pomisao na muškarca koji je spreman da uništi svoj brak da bi bio sa mnom bila prilično uzbudljiva “, priznala je ona. "To je jedna od stvari na koju nisam ponosna. Bila sam spremna da povredim druge ljude."

BONUS VIDEO

Komentari (0)
Loading