Sanjala da postane SIRENA i to je i OSTVARILA: Svake godine zaradi ogromnu svotu NOVCA, a ovo je njena TAJNA

Vesti 09.09.2022 14:25 0

Skidanje repa, kaže ova Amerikanka, nije nimalo lako i često joj je potrebno 15 minuta i dobra doza lubrikanta da joj koža postane dovoljno klizava.

Sanjala da postane SIRENA i to je i OSTVARILA: Svake godine zaradi ogromnu svotu NOVCA, a ovo je njena TAJNA

Printscreen/Facebook

Emili Aleksandra Guljelmo (32) sa Floride, SAD, je od malih nogu maštala je da postane sirena. Godine su prolazile, a ta misao je nastavila da joj se mota po glavi. Kažu da intenzivno privlačimo ono o čemu razmišljamo, pa se ona zaista "pretvorila u sirenu" i još uvek dobro zarađuje od toga.

Kaže da kao sirena zarađuje oko 8.000 dolara mesečno. Roditelji su toliko oduševljeni koliko se dobro transformiše da je već angažuju za elitne dečije zabave. Slobodno vreme provodi u bazenu, a fotografije objavljuje na Instagramu i TikToku.


Priznala je da je poznato da joj se javljaju muškarci koji od nje traže da im do]e u toplesu, odnosno da nosi samo silikonski rep sirene. Pojavila se i na naslovnoj strani Plejboja.

- Biti sirena je izuzetno posebno jer mogu da ostvarim dečije snove. Mnogi od njih zaista veruju da sam prava sirena kao što veruju u Deda Mraza - rekla je ona
- Osećam se kao da sam oduvek bila sirena, čak i kada sam bila devojčica, svakog vikenda išla na plažu i kupala se u moru. To mi je urođeno. Odlučila sam da sa 22 godine napravim rep sirene za potrebe fotografisanja – nastavila je ona.

Skidanje repa, kaže, nije nimalo lako i često joj je potrebno 15 minuta da to uradi i dobra doza lubrikanta da joj koža bude dovoljno klizava.
Ima dečka koji je podržava u ovoj pomalo neobičnoj karijeri i pomaže joj u nastupima. - Priznao mi je da mu je seksi kada mi muškarci šalju poruke i traže da se slikam u lukavim pozama - rekla je ona.

Kaže da je radila kao model i glumica. Desetak godina plesala je u hotelskim odmaralištima širom zemlje. Tada je stekla neke loše navike, među kojima je bilo i opijanje.
- Pila sam litar votke dnevno. Pre tri godine sam potražila pomoć od Anonimnih alkoholičara i od tada sam treza. Tokom svojih 10 godina profesionalnog plesa, putovala sam po zemlji. Tokom tih godina stekla sam strašnu naviku da pijem svako veče, što je postalo zavisnost. Na sreću, uspela sam da odem na rehabilitaciju i hvala Bogu da sam mogla da ostanem trezna. Nisam popila gutljaj alkohola od 1. aprila 2019. godine - rekla je ona, a prenosi The Sun.

 

Komentari (0)
Loading