Osetio je UŽASAN smrad i odmah pozvao POLICIJU: Video je da se iz njihove kuće širi NEPRIJATAN miris, a ono što su videli je bilo jezivo

Vesti 16.08.2022 20:40 1

Prijavili su svoje komšije zbog smrada koji je dopirao iz njihove kuće, a naročito ih je šokirao pronalazak policije.

Osetio je UŽASAN smrad i odmah pozvao POLICIJU: Video je da se iz njihove kuće širi NEPRIJATAN miris, a ono što su videli je bilo jezivo

Printscreen/ Facebook

Mesecima je Dejmijan Miler molio svoje komšije da učine nešto u vezi mirisa oko svje kuće, ali oni nisu ništa uradili po tom pitanju. Kada je Dejmijan napokon pozvao policiju, svi su ostali u velikom čudu. Smrad iz doma Merii Krisa Frankovica je bio zaista užasan.

Miler je mogao odmah da kaže da nije reč samo o manjku higijene, nego da se u njihovom domu događa još nešto. Zamolio je komšije da se pobrinu za miris.

Smrad je postao još i gori

Prošli su meseci, a komšije nisu učinile baš ništa. Naprotiv, smrad je postao još i gori. Konačno je postao tako loš da Milerova porodica nije mogla da bude u svom dvorištu kada je vreme bilo lepo. Miler je tada bio primoran da pozove policiju.

Policija je odmah potražila Meri i Krisa te su primetili da su i pre upozoravani zbog okrutnosti prema životinjama. Posumnjali su da se to ponovno događa te su poslali u njihovu kuću jedinicu nadležnu za zaštitu životinja.

Nikada nisu videli nešto takvo

Kada je ta ekipa stigla u dom Meri i Krisa, ostali su zaprepašteni. Nikada nisu videli nešto takvo. Prvo su mislili da je reč o desetak pasa koje par zlostavlja te da je to uzrok mirisa. Umesto toga, u malenoj kući su pronašli preko 100 zatočenih pasa.

 

 

Psi su živeli u užasnim uslovima. Vlasnici kuće nisu čistili za njima, a većina pasa je bila ozbiljno neuhranjena. Kako bi mogli sigurno da uđu u kuću, ekipa je morala da nosi posebna odela i maske s kiseonikom.

Pozvani su i vatrogasci da očiste pse koji su bili u užasnom stanju. Svaki put kada bi pomislili da su pronašli sve pse, naišli bi na još kojeg psa kako se skriva u zidovima ili u nameštaju. Zaključno je svih 117 pasa odneseno u sklonište.

Volonteri u skloništu su radili celu noć kako bi uspeli da nahrane i očiste sve zdrave pse. Psi koji nisu bili zdravi su završili kod veterinara. Jedan je pas bio u tako lošem stanju da nije preživeo. Jedno štene je preminulo zbog neuhranjenosti.

Psima su pomogli susedi tog nemoralnog para

Meri i Kris Frankovic su pokušali da se brane govoreći da su samo hteli da pomognu životinjama. Ipak, niko im nije poverovao tako da su osuđeni za stotinu slučajeva okrutnosti prema životinjama.

Miler i druge komšije su rekli da žele da udome neke od spašenih pasa. Unutar 24 sata, organizacija koja je primila pse, skupila je preko 6.000 dolara u donacijama koje će pomoći pri lečenju, brizi za pse, te usvajanju.

Mnogi do ovih pasa su preživeli nešto zaista strašno, ali zahvaljujući dobrim ljudima, oni su sada na sigurnom, a mnogi od njih su sada u novim i srećnim domovima.

NajŽena.rs je i na Viberu, pridružite se našoj zajednici, a sada možete da preuzmete i STIKERE!

BONUS VIDEO

 

 

 

Komentari (1)
Loading
Dana
16.08.2022 22:52

Bilo bi lepo kada vec objavljujete ovakve price,da se zauzmete,za pse u Srbiji!Da li znate koliko u Srbiji ima hordasa???Tome treba da se stane na put!Da li znate koliko ima stancera,koji koriste zenke i muzjake ,pa ih izbace napolje kao krpe???Na ulicu se izbacuju psi kada im dosade,kada su bolesni,stari i kada se krene na godisnji odmor....Uzas,ko ce takim slucajevima da se pozabavi i kada ce se tome stati na put???