"Jako smo BLISKE i volimo da budemo GOLE zajedno": Majka i ćerka progovorile o svojoj VEZI i izazvale gomilu oprečnih reakcija

Vesti 17.12.2022 23:00 3

Njih dve baš cene povezanost

"Jako smo BLISKE i volimo da budemo GOLE zajedno": Majka i ćerka progovorile o svojoj VEZI i izazvale gomilu oprečnih reakcija

Printscreen/TLC

Majka i ćerka šokirale su mnoge nakon što su progovorile o svom odnosu i načinu na koji su povezane, zbog čega većinu vremena provode gole. Par, koji se pojavljuje u sMothered, popularnoj emisiji na TLC-u o neobičnim vezama između majki i njihove dece, čak i uživa u kuvanju bez odeće.

U snimku iz emisije, Paula (27) otkriva da je nerazdvojna od svoje majke Frensi (46), kako prenosi Mirror, a ponosna ćerka kaže: „U savršenom svetu, provela bih sve sate u danu sa mojom majkom, gola i u krevetu. U Kolumbiji je prilično uobičajeno videti svoju porodicu golu. To nas čini još bližim." I one uživaju u jutarnjem smutiju u krevetu, sa malo ili bez odeće, dok se predstavljaju. Deleći uvid u to koliko su bliske, Paula dodaje: „Kuvali smo i čistile gole“.

Kad je reč o mami frensi, ona ne može da zamisli da provode vreme sa ćerkom na drugi način. „Biti gola sa svojom ćerkom je tako prirodno za mene. Osećam da je naš odnos poseban kao da smo jedna osoba", otkriva ona.

"Znam sve o Pauli. Čak znam i kada će imati veliku nuždu." Neobičan duo ceni svoju vezu. Prošle su kroz mnogo toga zajedno. Paula objašnjava: "Osećam  da smo tako bliske jer kada smo se preselile u Ameriku, bile smo samo ja i ona. Imala sam samo devet godina. Prelazak u potpuno drugu zemlju i učenje potpuno drugog jezika, sve je bilo zaista teško. Od tada smo bili super bliske.

 

" Međutim, nisu svi bili toliko oduševljeni njihovim odnosom, a gledaoci su brzo podelili šok zbog ponašanja porodice. „Uvek sam za to da budem blizu mame, ali postoji granica“, prokomentarisao je jedan korisnik, dok je drugi dodao: „Ali ona je bila gola pred kamerama! Koja besmislica."

 

BONUS VIDEO

Komentari (3)
Loading
Čaki
14.08.2022 09:17

Bolesnici,šta reći

Zeljko
19.08.2022 09:48

Malo neobicno a valjda su Tako navikli I nebi reko da je to bolesno nemaju oni seksualne odnose Tako se uce od Malena pa I'm nije strano

Ambrozije
18.12.2022 09:56

Too much. Ne razumem svrhu. Sigurno pokusavaju da zarade lovu na foru rijalitija. Zive u Americi cim im je americki engleski ovako perfektan.