Četiri dana nakon ČIŠĆENJA KUPATILA žena je UMRLA: Pomešala je ova DVA SASTOJKA i to je ŽIVOTA KOŠTALO

Vesti 20.02.2023 13:28 0

Lija Sijmor (34) bila je u svojoj kući u Feltamu u zapadnom Londonu i čistila kupatilo. Ispostaviće se da je to bilo kobno po nju

Čišćenje

Shutterstock

Naime, ona je udahnula veliku količinu otrovnih isparenja koja su joj prouzrokovala astmatični napad. Nakon četiri dana borbe u bolnici, njena pluća ipak nisu uspela da se oporave.

Silija, kako su je prijatelji zvali bila je tog dana u svojoj kući sa Piterom Seferijem koji je vlasnik autoperionice u kojoj je bila zaposlena. On je objasnio kako se tragedija odigrala.

– Nazvao sam je i rekao da sam u blizini njene kuće i da stižem za nekoliko minuta. Rekla je da ide da izriba kupatilo, a da će vrata ostaviti otključana. Čim sam ušao osetio sam jak miris. Sišla je dole i nekoliko minuta smo normalno razgovarali, kada je počela da se guši, rekla mi je da pozovem hitnu pomoć. Ubrzo se onesvestila, a ja sam pokušavao da joj pružim prvu pomoć – navodi on.

Hitno je smeštena u bolnicu, gde su lekari morali da je stave u indukovanu komu, ali četiri dana kasnije izgubila je bitku.

Njena majka, Džuli Felon rekla je kako su joj vatrogasci objasnili da mešanje izbeljivača i sredstva za čišćenje toaleta stvara opasan gas koji je izazvao astmatični napad, pa apeluje na druge ljude da ne pokušavaju tako nešto.

Ubrzo nakon tragedije, Piter je promenio ime firme u „Silijina autoperionica“ u znak sećanja na nesrećnu devojku i prijateljstvo koje su izgradili tokom pet godina.

 

 

Komentari (0)
Loading