Otac joj je ostavio 12 MILIONA DOLARA, a ona živi od socijalne pomoći: Postoji samo jedan uslov koji treba da ISPUNI da dođe do novca, a ona tvrdi da ne može to da POSTIGNE!

Vesti 28.08.2022 08:30 0

Junakinja ove priče trenutno živi sa svojom suprugom Loren i njenom jednogodišnjom ćerkom

Otac joj je ostavio 12 MILIONA DOLARA, a ona živi od socijalne pomoći: Postoji samo jedan uslov koji treba da ISPUNI  da dođe do novca, a ona tvrdi da ne može to da POSTIGNE!

Printscreen/Facebook

Kler Braun, 26-godišnja Australijanka iz Sidneja, lako bi mogla da obogati svoj račun za 12 miliona australijskih dolara. Sve što treba da uradi da bi dobila taj novac je da nađe bilo kakav posao, ali ona to jednostavno ne želi. Neverovatna je i potpuno istinita izjava izrečena pre neko veče u emisiji A Current Affair čija je novinarka objasnila da je takav uslov postavio njen pokojni otac Kris. On je preminuo u januaru, a u testamentu je naglasio da će Kler imati nekretninu vrednu 12 miliona dolara ako ispuni dva njegova uslova, ako nađe posao i ako smisli način da doprinese društvu.


Nezaposlena Kler je, međutim, rekla da se to neće desiti, ali je ipak zamolila porodicu da joj isporuči ono što veruje da joj pripada.

Kler trenutno živi sa suprugom Loren i njihovom jednogodišnjom ćerkom, prima socijalnu pomoć, a za A Current Affair je objasnila da ne može da ima posao jer pati od ADHD-a, poremećaja hiperaktivnosti i poremećaja pažnje, i tvrdi da pati od visoko funkcionalnog autizma.

Poslodavci nisu spremni da daju šansu takvima kao što sam ja”, rekla je između ostalog, a zanimljivo je da je u njenu odbranu stala i svekrva. Ona je, pak, rekla da ljudi ne tolerišu Kler zato što je gej, a čini se da će konačnu reč dati sud. Naime, ova Australijanka će pokušati da ospori uslove koje joj nameće testament.

BONUS VIDEO

 


 

Komentari (0)
Loading