Samo JEDNU naviku je promenila i smršala 15 kilograma! Dijete i vežbe nisu davale rezultate dok nije uradila neočekivanu stvar!

K.Ć. Vesti 06.06.2022 08:00 0

Samanta Li Karboun je mama iz Australije koja na Instagramu deli svoja iskustva o mršavljenju

Samo JEDNU naviku je promenila i smršala 15 kilograma! Dijete i vežbe nisu davale rezultate dok nije uradila neočekivanu stvar!

Printscreen/Instagram

Samanta ima 32 godine i ranije se bavila fitnesom, ali je pre tri godine dobila radosnu vest da je u drugom stanju i nakon porođaja se mučila da povrati liniju.

Ukupno je skinula 15,8 kilograma, a kaže da sve dijete, vežbanje i druge izmene u načinu života nisu davale rezultata dok nije promenila jednu jedinu stvar!

Imala je 72 kilograma nakon rođenja sina, a sebi je bila postavila cilj da smrša na 54. Kaže da je mršavljenje uz dijetu i vežbanje išlo polako, ali je u jednom trenutku samo stalo i nikako nije mogla da dođe do željene težine.

Doručkovala je hleb, jaja i paradajz, kao i avokado, ručala meso i salatu a za užinu jela sveže voće i jogurt. Uprkos zdravoj ishrani i redovnim treninzima, kilogrami nikako nisu hteli da "odu"!

"Imala sam mnogo obaveza oko bebe, i već sam postajala frustrirana što dijeta i vežbanje ne daju rezultata. Onda sam odlučila da promenim jednu veoma važnu stvar. Počela sam da spavam najmanje sedam sati svake noći," rekla je ona.

Redovan san je veoma važan za zdravlje, pa i održavanje zdrave telesne težine, a Samanta kaže da je ova promena bila ključna - čim je telo dobilo odmor kojeg je bilo željno, kilogrami su počeli da nestaju uz zdravu ishranu i redovnu fizičku aktivnost!

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)
Loading