Zajedno su skinuli 85 KILOGRAMA i to bez mnogo MUKE: Iz ishrane su izbacili samo OVO i sada izgledaju kao MANEKENI

Vesti 14.12.2023 15:27 0

Džes i Nik, par iz Engleske, koji se upoznao na univerzitetu, ubrzo nakon zbližavanja, počeli su da se prejedaju, govoreći da se "sve što su radili“ vrtelo oko hrane

Zajedno su skinuli 85 KILOGRAMA i to bez mnogo MUKE: Iz ishrane su izbacili samo OVO i sada izgledaju kao MANEKENI

Printscreen/Instagram/florallifestyle_sw

Naručivali su duple porcije brze hrane, grickalica, visokokaloričnih poslastica, a kada bi ostali kod kuće, jeli su samo čips i pice.

Ipak, u jednom trenutku shvatili su da je đavo odneo šalu. Naime, nakon što je Džes otkrila da ne može da uđe u haljinu veličine 46 i da ima 110 kg , a Nik čak 135 kg, odlučili su da se pridruže grupi za mršavljenje, zamenjujući brzu hranu za zdrave obroke, a brzo je ubedila i Nika da se prijavi. Tokom dve godine, ovaj par je smršao drastično.

"Nik i ja smo se upoznali na univerzitetu, kada smo ušli u svet prejedanja", rekla je Džes i dodala: "Nije iznenađenje da su nas ljudi gledali sa čuđenjem kad bi videli sve ono što smo naručili, jer bismo udvostručili sve - čak i pomfrit".

 

 

Par je 2018. krenuo na apsolutnu promenu načina ishrane, potpuno su izbacili brzu hranu i grickalice. Nik se vratio ragbiju, koji je prestao da trenira zbog posla i godina i za 18 meseci, moglo je da se vidi da je par prilično smršao. Džes se vratila u svoju konfencijsku veličinu, kao i Nik.

Mila je za ČETIRI meseca smršala 23 KILOGRAMA: "Početak je bio PAKLENO težak ali OVAJ trik sa LIMUNOM pomogao mi je da zaboravim GLAD"

 

"Osećam se ponosno na ono što smo uradili", rekla je Džes. Nik je dodao: "Izgubio sam još 10 kilograma otkrivši da je ovo moja najkomfornija i najodrživija težina. Rešili smo problem sa hranom i fokusirali se isključivo na svoju ishranu. Do sada smo došli bez vežbanja do željenih rezultata, samo zahvaljujući promenom hrane i zdravim namirnicama".

 

 

Par je izjavio da im je sada samopouzdanje skočilo, kako sada ni u ludilu ne bi mogli da pojedu ono što su pre naručivali, i da im je drago što su jedno drugog podržavali u mesecima dok su mršavili. Nik sada ima 90 kilograma, a Džes 70 kg. Dakle, ukupno su smršali 85 kilograma.

"Svake nedelje smo išle zajedno u sve grupe i podržavali se međusobno. Dozvoljeno nam je da imamo poslastice na dijeti i nikada nismo naterali drugu osobu da se oseća krivom zbog uživanja u nečemu, jer je to želela. Nikada nismo osuđivali jedno drugog i zato smo zajedno i uspeli u ovome", rekla je Džes.

Komentari (0)
Loading