"Imala sam AFERU sa kolegom sa POSLA": Nevolje su počele kad je saznala da je 15 godina mlađi od nje!

Vesti 12.05.2022 15:00 0

Najgore od svega je što se u međuvremenu i zaljubila u njega, a sumnja da ta veza može da ima budućnost

"Imala sam AFERU sa kolegom sa POSLA": Nevolje su počele kad je saznala da je 15 godina mlađi od nje!

Shutterstock

Imam 35 godina i samohrana sam majka jednog sina. Pre nekoliko meseci počela sam da radim na novom poslu i odmah se sprijateljila s dečkom s kojim radim. Znala sam da je mlađi od mene, ali naše godine zapravo nikada nisu došle na red kada smo razgovarali, pa nisam bila sigurna. Činio se zreo, čak više od mog bivšeg muža koji ima 40 godina. Nakon jednog izlaska s ekipom s posla, završili smo u krevetu  - napisala je jedna žena u pismo terapeutkinji za Mirror.

Se*s joj je bio sjajan, ali sledeće jutro kada su razgovarali u krevetu, on joj je priznao da ima samo 20 godina. Mislila je da ima oko 28 pa joj je razlika u godinama bila solidna, ali ovo joj je bilo previše. On je delovao malo posramljeno i rekao joj je da se oseća loše što to pre nije spomenuo. Sada se ona oseća razočarano jer se zaljubljuje u njega, a ne vidi budućnost s njim zbog njegovih godina, pa ne želi da ulazi u vezu koja ne vodi nigde, s obzirom na to da je upravo izašla iz jedne loše veze.

- Poznajem nekoliko parova s 15 godina razlike u godinama, iako su se oni upoznali kad su već bili stariji. On je dosta mlad, ali pretpostavljam da to zavisi od vašeg razmišljanja i onoga što trenutno tražite u životu. Ako tražite životnog partnera i ne mislite da je spreman za to, a sumnjam da je sa svojih 20 godina, onda nema smisla nastaviti s tim. No, nema ništa loše ni u tome da živite u trenutku i uživate u ovome dok traje. Možda ne bi  trebalo razmišljati o tome hoće li funkcionisati, već samo uživati i ići dan po dan - odgovorila joj je Kolin Nolan. 

BONUS VIDEO

 


 

 

 

Komentari (0)
Loading