BEBA SA CRNOG TRŽIŠTA Majka joj je na SAMRTI otkrila ZASTRAŠUJUĆU istinu o njenom usvajanju!

K.Ć. Vesti 06.04.2022 23:00 0

Džejn Blazio je odlučila da pronađe svoje biološke roditelje. Umesto toga, otkrila je šokantan skandal od pre mnogo godina

BEBA SA CRNOG TRŽIŠTA Majka joj je na SAMRTI otkrila ZASTRAŠUJUĆU istinu o njenom usvajanju!

Printscreen/Youtube

Bila je jedno od stotina dece koja su ilegalno prodana iz medicinske klinike u Džordžiji 1950-ih i 1960-ih. Upravo je objavila knjigu u kojoj opisuje svoja iskustva.

Džejn (6) se igrala napolju kada se njen život zauvek promenio. Njen otac Džim ju je zamolio da uđe jer je želeo da joj nešto kaže.

- Imamo nešto da ti kažemo, to ćeš možda malo teže razumeti - rekli su devojčici.

Dok je otac tražio reči, majka devojčice je samo rekla: "Usvojena si. Znaš li šta to znači?"

U tom trenutku, Džejn nije znala i nije se mnogo brinula o tome šta znači „biti usvojen“. Međutim, ovaj događaj iz 1971. ostao joj je urezan i dobio novo značenje.

Potraga za roditeljima

- Osećala sam se kao da mi je ovaj trenutak spržio mozak - rekla je 56-godišnji federalni agent u nedavnom intervjuu za Pipl.

Decenije potrage za njenim biološkim roditeljima dovele su do otkrića dramatične misterije skrivene u malom gradu Džordžiji. Doktor Tomas Hiks je bio umešan u ilegalnu prodaju dece koja je cvetala 1950-ih i 1960-ih.

Tokom svoje potrage, Džejn ne samo da je otkrila da je ona jedno od 200 dece prodate u sporednoj ulici iza klinike, već je ubrzo počela da pomaže desetinama odraslih - poznatih kao "Hiksova deca" - da uđu u trag svojim biološkim roditeljima i drugim rođacima.

"To nije ljubav, to je očaj"

- Moj otac je znao (Hiksove radnje su bile nezakonite), ali moja majka je samo želela bebu i nije htela ništa da zna, tako da je moj tata hteo sve da učini da je usreći - piše Džejn u svojoj najnovijoj knjizi „Oduzeta na rođenju: ukradene bebe, skrivene laži i moje putovanje do pronalaska doma“.

Džejn je većinu svojih tinejdžerskih godina provela pokušavajući da iz lokalne biblioteke izvuče informacije o Hiksu i njegovoj klinici nakon što je primetila podatke o njoj na izvodu iz matične knjige rođenih u kojem su Džim i Džoan nezakonito navedeni kao njeni roditelji.

Upustila se u potraagu 1988. (kada je imala 23 godine), nakon što je Džoan umrla. Njena majka je umrla od raka.

Pre smrti, Džoan je naterala svog muža da sve ispriča ćerki. Ono što je saznala od svog usvojitelja šokiralo ju je i naljutilo.

- Moji roditelji su kupili bebu na način koji mi nije dao drugog izbora osim da tražim i verovatno neću naći odgovor - kaže ona.

- Ovo nije ljubav, ovo je oča - dodala je.

Komentari (0)
Loading