NISAM VEROVALA DA TAKO LAKO MOŽE DA SE ZATRUDNI: Devojčica ostala u drugom stanju sa 13 godina, a OVAKO živi danas!

Vesti 13.08.2022 22:29 0

Medi Lambert je danas 19- godišnja majka iz Teksasa, čije dete puni šest godina

NISAM VEROVALA DA TAKO LAKO MOŽE DA SE ZATRUDNI: Devojčica ostala u drugom stanju sa 13 godina, a OVAKO živi danas!

Printscreen/Youtube

Imala sam samo 13 godina kada sam počela da se viđam svojim prvim prvim dečkom koji je bio od mene stariji godinu dana. Nismo znali puno o seksu, u školi su nas učili da je apstinencija najbolja zaštita od trudnoće i bolesti, ali nam nisu rekli da je vrlo lako ostati u drugom stanju. Stvarno, nisam imala pojma da tako lako mogu da ostanem trudna", kazala je Medi u videu koji je objavila na YouTube-u.

Nakon nekoliko nedelja veze, dečko je ostavio i tp je jako pogodilo.

"Sve vreme sam spavala i ležala u krevetu. Onda sam počela da povraćam. Nisam znala što se događa. Kad mi je zakasnila menstruacija, pomislila sam da sam trudna. Ali nisam mogla to sebi da priznam", rekla je Medi.

"Danima sam sedela na wc šolji, pritiskala stomak i i molila Boga da dobijem menstruaciju", iskrena je Medi.

Dodala je kako ju je nakon nekoliko tjedana majka odvela doktoru i saznale su da je trudna.

"Mama me je zagrlila i rekla da ne brinem. Tada je bilo puno lakše". Nakon toga  je javila dečku da je trudna, ali joj on nije poverovao.

"Kad sam otišla na pregled i kad sam videla svoju bebu na ultrazvuku, preplavio me osećaj ljubavi. Znala sam da će sve biti dobro i da mi je suđeno. Ta beba je spasila moj život jer sam zbog nje postala bolja osoba", ispričala je.

Dodala je da su joj se prijatelji i drugi tinejdžeri rugali i da su je nazivali pogrdnim imenima, ali da nije uopšte razmišljala o tome.

Tokom trudnoće je imala veliku podršku svoje porodice.

"Kad je došao trenutak da je rodim, bila sam prestravljena, ali sve je prošlo u najboljem redu. Kad su mi moju ćerku stavili na gudi, to je bio najbolji osećaj na svetu", rekla je Medi i dodala kako se nada da će uskoro upisati fakultet jer želi da studira psihologiju, a njena ćerka će uskoro krenuti u osnovnu školu.

 

Komentari (0)
Loading