Izlazila sam iz aviona kada mi je muškarac dao poruku: Od reči koje je napisao mi se digla kosa na glavi, a to je bio samo početak

Vesti 26.10.2024 19:59 0

Šta vi mislite o tome?

poruka

Shutterstock

Poslednja stvar s kojom bilo ko želi d se suoči nakon dugog leta je neželjena muška pažnja—posebno ako je ta pažnja bizarna.

Zato ne iznenađuje što je jedna žena bila prilično uznemirena kada joj je jedan putnik tokom leta predao izuzetno 'čudna' poruka.

Tokom vikenda (17. avgusta), podelila je svoje iskustvo na platformi X, a njen post je postao viralan, skupivši više od 1,7 miliona pregleda u samo nekoliko dana.

Objavu je započela rečima: ,,Dok sam izlazila iz aviona, muškarac iza mene mi je dao papirić i rekao: 'Uzmi ovo i pročitaj kasnije. Nije čudno.'"

Žena je nastavila: ,,Uzela sam to i pročitala kasnije. Bila je to rukom napisana poruka u kojoj je muškarac pohvalio moju kosu... i 100 dolara."

Nije dugo trajalo da se ljudi na internetu uključe u čudnu razmenu, spekulišući o tome zašto bi muškarac uradio nešto tako neobično.

Jedan korisnik X-a je upozorio: ,,Ne želim da te uznemirim, ali taj tip sigurno ima pramen tvoje kose."

,,Želeo je da se pobrine da imaš dobre proizvode za negu kose na neko vreme," našalio se drugi.

Treći je dodao: ,,Bio je ironičan. $100 je bilo za šišanje, jer si verovatno blokirala njegov televizor svojom dugom kosom."

poruka

Printscreen/Twitter

 

Drugi je dodao: ,,Čovek je zaista bio čudan, ali bar je platio 'porez'."

,,Definitivno je podcenio čudnost," napisao je treći, dok je četvrti potvrdio: ,,To je čudno. Prava definicija."

Peti je izjavio: ,,To je jako čudno i veoma neobično."

,,Mislim da je to čudno," ponovio je drugi korisnik X-a, na što je korisnica odgovorila: ,,Imam osećaj da je to bilo čudno."

Žena je dodala u sledećem tvitu: ,,Iskreno, nisam to smatrala čudnim jer nije ostavio broj, a očigledno nije bilo nikakvih očekivanja ili nade da ćemo ponovo stupiti u kontakt." 

Šta vi mislite o tome?

 

Bonus video:

 

@najzena.rs Kupila sam polovnu tašnu! Ono što sam našla u džepu me šokiralo! #najžena #žena #fypシ゚viral #fypシ゚ #fyp #foryou ♬ original sound - Najzena.rs

 

 

Komentari (0)
Loading