Pazite! Ovo je gore nego kada naletite na kamenčić dok kosite travu: Prešao kosilicom preko ovoga, odmah planula, jedva ugasio vatru

Nedeljko Tišanović Vesti 20.10.2024 18:15 0

Morate obratiti pažnju!

Printscreen/Youtube

Printscreen/Youtube

Na društvenim mrežama postao je viralni snimak muškarca koji je kosio travu u svom dvorištu kada je nenadano naišao na bačeni upaljač. U trenutku kada je kosilica udarila u upaljač, došlo je do eksplozije koja je zapalila samu kosilicu, išto je kod njega u trenutku izazvalo paniku. Muškarac je, međutim, reagovao izuzetno pribrano, što je u ovakvim situacijama veoma važno.

Kada je plamen zahvatio kosilicu, brzo je dohvatio crevo s vodom i bez oklijevanja je zalio kosilicu kako bi ugasio požar. Njegova efikasna reakcija sprečila je veće posledice, a već nakon što je ugasio plamen, nastavio je s kosenjem trave kao da se ništa nije desilo. Ovaj incident, koji bi mnogima mogao delovati kao prava noćna mora, pokazuje kako mirna i brza reakcija može dosta doprineti rešenju problema u opasnim situacijama. 

Snimak ovog događaja snimila je sigurnosna kamera postavljena u dvorištu, a mnogi gledatelji su ostali fascinirani njegovom smirenošću i odlučnošću. U nastavku možete pogledati kako je sve izgledalo i kako je uspeo da se suoči s ovom neočekivanom situacijom.

 

 

 

Bonus video: 

 

@najzena.rs Poznati svetski kuvar napravio pljeskavicu i ajvar i razbesneo ceo Balkan! #najžena #žena #fyp #fypシ゚ #viral #viraltiktok #foryoupage ♬ original sound - Najzena.rs

 

Komentari (0)
Loading