Nakon pregleda kod lekara, čula je suprugov razgovor telefonom: U tom trenutku, njen svet se potpuno srušio

Slobodanka Ćorić Vesti 15.10.2024 15:31 0

Tog dana su već prošli kroz emocionalno iscrpljujuće trenutke zbog njegovih pregleda vezanih za mogući rak, ali ono što je usledilo bilo je još bolnije za nju

žena

Shutterstock

Saznanje da vaš supružnik, partner ili voljena osoba možda pati od teške bolesti, poput raka, jedna je od najtežih vesti koje neko može primiti i nečega čega se svi potajno boje. Međutim, jedna žena doživela je dvostruki šok kada je otkrila ne samo moguću dijagnozu svog muža, već i njegovu strašnu tajnu, prenosi Mirror.

Naime, žena, koja se približavala svom 55. rođendanu, bila je u braku sa suprugom punih 30 godina kada je slučajno čula njegov razgovor na telefonu, otkrivajući da voli drugu osobu. Tog dana su već prošli kroz emocionalno iscrpljujuće trenutke zbog njegovih pregleda vezanih za mogući rak, a ono što je usledilo bilo je za nju još bolnije.

U svojoj objavi na Redditu, žena je ispričala kako je čula supruga s trema dok je govorio nekome da ga voli više od svega i da ne mogu početi zajednički život dok ne sazna da li će njegova dijagnoza biti potvrđena. "Nikada mi nije izjavio takvu ljubav, niti me nazvao svojom srodnom dušom," priznala je.

Žena je dodala da se poslednjih godina brinula za svog starog svekra zajedno s njim, a njihova odrasla deca nisu živela u blizini. Iako je pre desetak godina uhvatila muža kako posećuje stranicu za "pronalaženje prijatelja za odrasle", tada su, kako kaže, "rešili stvari". No, nova izdaja nije je posve iznenadila jer je nekoliko meseci pre toga ponovo primetila otvorenu stranicu za upoznavanje na njegovom uređaju. Umorna od stalnih svađa, odlučila je to da ignoriše. Međutim, sada, suočena s potvrdom njegove nevere koja traje više od tri decenije, našla se pred dilemom: da li ga suočiti s istinom ili pustiti da sve ide svojim tokom?

Na kraju, odlučila je da se suoči s njim, nakon čega je objavila da je "brak gotov i da se oseća potpuno iscrpljeno". Korisnici Reddita masovno su je podržali, savetujući joj da što pre okonča tu vezu. "Tvoj 55. rođendan trebao bi ti doneti slobodu," napisao je jedan komentator, dok su drugi savetovali da ne treba da se brine o njemu i da preispita svoju finansijsku situaciju kako bi bila sigurna da nije uradio nešto s računima.

 

 

 

Komentari (0)
Loading