Mira otkrila šokantnu istinu o svekrvi: Nakon 11 meseci stalnih glavobolja saznala šta joj sipa u kafu

Slobodanka Ćorić Vesti 12.09.2024 15:53 0

Već posle 2-3 meseca počela sam da se pitam šta mi se dešava. Konstantno me je bolela glava, bila sam bezvoljna i izbegavala ljude

mira

Printscreen/Instagram

Mira Najran, 33-godišnja glumica iz indijskog grada Laknaua, nedavno je podelila na Instagramu uznemirujuće otkriće o svojoj svekrvi. Nakon što je 11 meseci trpela stalne glavobolje, Mira je konačno odlučila da uradi sve laboratorijske analize i pregleda kod ginekologa kako bi otkrila zašto ne može da zatrudni.

Mira je pre godinu dana stupila u brak sa Amešom Najranom, 33-godišnjakom, s kojim je pre toga bila u vezi isto toliko. Opisuje njihov odnos kao predivan i pun ljubavi od samog početka. Međutim, njen odnos sa svekrvom bio je sve samo ne prijatan, piše timesnownews.com.

Ispostavilo se da je njena svekrva tokom gotovo cele godine, kada su se viđale, drogirala kako bi sprečila Miru da zatrudni.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mira N (@miranaja_)

"Već posle 2-3 meseca počela sam da se pitam šta mi se dešava. Konstantno me je bolela glava, bila sam bezvoljna i izbegavala ljude. Svaki put kada bih razgovarala o deci sa Amešom, bežala bih od pokušaja da zatrudnim ili nisam mogla da se opustim kao pre. Nisam mogla da shvatim šta nije u redu, pa sam otišla kod ginekologa. Oboje smo se proveravali više puta i nismo imali problema sa začećem; bili smo plodni," objašnjava Mira.

Tokom tog perioda, odnos sa svekrvom se činio sve boljim jer je Mira često išla kod nje na kafu, a da nije sumnjala na njen mogući uticaj na njene probleme.

"Počela sam da idem kod nje sve češće. Postale smo bliske, a nikada nisam pomislila da ona može biti odgovorna za sve što mi se dešava. Ponekad sam bila kod nje i svaki dan. Uveče sam se osećala loše i odlazila u krevet sa jakim glavoboljama. Menjala sam lekove, verujući da je problem u njima, a ne u tim susretima sa svekrvom. Na kraju mi je Ameš predložio da uradim detaljnije analize krvi i tada mi se sve složilo. Rezultati su pokazali da sam unoseći određene supstance koje su mi potpuno poremetile ravnotežu. Tada me je doktor prvi put upitao da li postoji mogućnost da me neko drogira. Odbijala sam da verujem u to sve dok nisam pregledala unazad i zaključila da je čudno kako se svekrva, koja pre nije mogla da me podnese, iznenada postala prijateljski nastrojena," dodaje Mira.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mira N (@miranaja_)

Situacija je postala jasnija kada je Mira ponela praznu sterilizovanu bočicu iz apoteke i u nju sipala kafu koju je dobila od svekrve.

"Iskoristila sam trenutak dok je bila u kuhinji i pravila kolačiće. Rekla sam da se ne osećam dobro i da moram odmah da idem kući. Otišla sam u ambulantu i predala uzorak. Kafa je pokazala da se u njoj nalaze dodatne supstance," rekla je Mira.

Njen suprug Ameš bio je jednako šokiran i razočaran.

"Posvađao se sa majkom i želeo je da prekine svaki kontakt s njom. Ona je pokazala svoje pravo lice govoreći mu da nisam dobra za njega i da ću ga uništiti. Više ne viđam tu ženu i ako moj muž želi da se vidi s njom, neću mu braniti. U međuvremenu, moje glavobolje i bezvoljnost su nestali, pa se nadam da ću uskoro moći da postanem majka, što mi je najveća želja," zaključila je Mira, naglasivši da nije želela da tuži svekrvu, iako je mogla.

Komentari (0)
Loading