Dnevni horoskop za sredu, 11. septembar: Bik treba da čuva svoju energiju, a evo koga čeka ljubavni rolerkoster

Nena Janković Vesti 10.09.2024 19:25 0

Saznajte šta su vam zvezde pripremile...

dženifer lopez

Shutterstock

 

Ovan 

U  narednih nekoliko dana kasnićete sa reakcijom koja će najviše da se odnosi na vaše poslovne poduhvate. Ništa me može da se pokrene i da bude kako treba ako ne postavite stvari na svoje mesto. Ljubavni problemi su uvek mogućnost da budete bliži sa partnerom. Zdravlje je odlično. 

Bik 

Postoje dani kada nam je jedino važno da odmaramo. Nemojte se previše okrenuti drugima jer je to nešto što može biti samo težina za vas. Čuvajte svoju energiju koja je veoma slaba zbog uticaja drugih koji često govore loše o vama. Najvažnije je da ste svesni sebe i svoje vrednosti. 

Blizanci 

Čuvajte se duplih standarda i kvaliteta odnosa sa javnošću i poslovnim partnerima. Niko nije duzan da se meša u vaše poslovne poduhvate i probleme, sve se može rešavati na vreme. Ljubavni odnos može se popraviti ako ste vi dovoljno otvoreni za saradnju sa partnerom. 

Rak

Vaša poslovna situacija može biti bolja onog momenta kada naučite da komunicirate mnogo bolje sa ljudima sa kojima ste u saradnji ovih dana. Emotivni odnosi biće bolji onog momenta kada naučite da budete stabilniji za sebe i za druge. Problemi sa kičmom..

Lav

Danas ćete biti veoma pozitivno raspoloženi pod uticajem drugih ljudi i to ćete najbolje iskoristiti da se povežete sa sobom na pravi način. Nemojte dozvoliti da porodični odnosi utiču negativno na vas i na sve ono što ima veze sa prošlošću. Zdravlje je odlično. 

Devica

Vaša poslovna situacija je stabilna zahvaljujući vašim odnosima koji su veoma izraženi ovih dana. Emotivni odnosi će biti bolji kada naučite da od partnera dobijete ono što želite a da se ne posvađate i ne ulazite u preterano sukobljavanje. Problem sa spavanjem. 

Vaga

Tvrdoglavo ponašanje vašeg partnera vas iritira već neko vreme i zbog toga ćete biti veoma negativno raspoloženi narednih nekoliko dana. Porodica vam je na prvom mestu ali ovog puta je veoma važno da se okrenete sebi i svom unutrašnjem emotivnom životu. 

Škorpija 

Danas ćete biti zauzeti sa ljudima koji nemaju kulturu i dovoljno vremena za vas, pokušajte da pronađete sebe i da ne dozvoljavate da vas emotivni problemi preokupiraju. Takođe vodite računa o mogućim problemima sa zdravljem zbog pada imuniteta..

Strelac 

Ono što je najvažnije je da naučite da poštujete sebe i druge posebno tokom današnjeg dana kada će biti jako važno da sve što radite bude bolje organizovano nego inače. Emotivne probleme rešavajte u skladu sa onim kako se osećate ali nemojte da radite nešto protiv svoje štete. 

Jarac

Stvari će biti bolje u vezi vašeg partnerskog odnosa kada naučite da partner mora da ima svoju slobodu i osećaj može da odradi stvari po svom. Čuvajte se naglih preokreta u vezi posla kojim se bavite jer sve to zavisi i od drugih ljudi. Zdravlje je stabilno. 

Vodolija 

Danas nećete imati previše vremena da se bavite drugim ljudima ali je jako važno da naučite da sve što radite je potrebno da se ostvari u narednih nekoliko dana. Poslovna situacija može biti veoma riskantna ako dozvolite da drugi utiču na vaše mišljenje. 

Ribe 

Ovo je idealan period da se okrenete svemu onome što želite da popravite u vašem svakodnevnom životu a tiče se vaših sagledavanja sebe i drugih ljudi. Porodično stvari će biti stabilnije onog momenta kada se poprave finansije koje u ovom trenutku zavisi isključivo od vas. 

Bonus video:

 


 

 

 

Komentari (0)
Loading