Mars u Raku za 3 horoskopska znaka donosi emotivne probleme: Jedan znak imaće porodične nesuglasice, pogodiće ga i nervoza i napetost

Vesti 09.09.2024 17:50 0

Saznajte šta vas čeka sa dolaskom ovog perioda...

Shutterstock/sportoakimirka

Shutterstock/sportoakimirka

Kada je u pitanju Mars, to je planeta koja najviše doprinosi fizičkoj energiji i govori o tome na koji način koristimo svoju fizičku energiju. Mars predstavlja i način na koji se borimo za sebe i za ono što nam je važno u svakodnevnom životu. Mars je planeta koja vlada znakom Ovna, ali kada se nađe u znaku Raka, onda dolazi do velikih problema sa emocijama i sa ispoljavanjem emotivnih aspekata. 


U ovom periodu je jako važno da naučimo da kontrolišemo svoje emocije da ne dozvoljavamo danas emocije određuju posebno u negativnom kontekstu. 


Sledeća tri znaka će imati najviše problema sa ovim Marsom u Raku, pa je jako važno da o tome i te kako povedu računa. 

Jarac
Kada su u pitanju Jarčevi, ovaj Mars kod njih izaziva osećaj nervoze i napetosti posebno što će se vraćati neki problemi iz prošlosti u porodičnim i emotivnim odnosima. Za sve jarčeve jako važno da povedu računa i o svom aspektu zdravlja jer su mogući iznenadni padovi energije što može negativno da se odrazi na njihov aspekt imuniteta ili na probleme sa hroničnim zdravstvenim problemima. 

Vaga
Kada su u pitanju Vage, oni mogu imati problema sa aspektima porodičnih odnosa naročito sa onim delom koji se odnosi na pare i na sve što se tiče finansija. Jako je važno voditi računa o sebi i o tome kakve odluke donosite narednih mesec dana. Pod uticajem ovog Marsa može biti i problema u partnerskom odnosu,  odnosno moguće su svađe koje datiraju iz  prošlosti. 

Ovan

I kada su u pitanju Ovnovi, ovaj Mars za njih je veoma izazovan i pokreće im mnogo toga iz prošlosti posebno u vezi rasprave i svađa sa članovima porodice. Takođe ovaj Mars može negativno da utiče na ispoljavanje emocija u smislu da će Ovnovi imati potrebu da kažu sve ono što misle direktno u lice bez razmišljanja da li će nekog da povrede ili ne. 
 

Bonus video: 

 

 

Komentari (0)
Loading