HOROSKOP ZA JESEN 2024. ČUVENOG TURSKOG ASTROLOGA Dva znaka čeka veliki uspeh i priliv novca, a evo ko će doživeti fatalnu ljuvav

Slobodanka Ćorić Vesti 07.09.2024 08:05 0

Pogledajmo kako ćete se snaći ove jeseni i u budućnosti

turski horoskop

Shutterstock

Vaš precizan horoskop za posao, novac i veze od Murata Kojuna najpoznatijeg tumača sudbine iz Turske. Pogledajmo kako ćete se snaći ove jeseni i u budućnosti.

Ovan, 21. mart – 19. april

Ove nedelje ćete biti veoma motivisani, fokusirani i proaktivni. Uspete da završite nekoliko zadataka pre roka. Neočekivani izazovi mogu biti prilika da razmišljate van okvira. Ipak, mogli biste se iscrpeti i želeti da ostanete kod kuće tokom vikenda kako biste se odmorili.

Mala finansijska dobit je na vidiku. Budite štedljivi jer bi vam mogla zatrebati neka popravka i ne može čekati. Dok putujete u inostranstvo, budite pažljivi sa svojim stvarima. Neko ko vam duguje novac nestaje iz vašeg života.

Parovi uživaju u zdravijoj komunikaciji. Iskren razgovor može ih emotivno zbližiti. Parovi iz različitih kultura raspravljaju o tome gde i kako bi trebalo da se nastane.

Ako pokušavate da osvojite nečije srce, vaši napori i iskrenost će se isplatiti. Ako trenutno niste u vezi, neočekivani momenti romantike i instantna povezanost su na vidiku.

Bik, 20. april – 20. maj

Pripremite se za neočekivane izazove i zadatke. Možda ćete morati da radite duže sate. Ako radite za državu, neko može da vam sabotira napredovanje do pozicije koju želite. Međutim, očigledno ste bolji kandidat.

Bilo da prodajete svoje ili tuđe resurse, uskoro ćete uspeti da završite posao. Možete priuštiti nekoliko luksuza bez brige. Ne pozajmljujte nikome novac niti ulazite u zajednički biznis. Verovatno će se završiti loše.

Nakon iskrenog razgovora, parovi prihvataju jedno drugo sa svim manama. Ulažu više truda i vremena u svoj seksualni život. Parovi iz različitih kultura mogu imati pravni problem, ali će ga uskoro rešiti.

Korisnici aplikacija za upoznavanje, vaš match može da vas pozove na sastanak što pre. Ako pokušavate da prebolite bivšeg partnera, konačno ćete ga pustiti i ponovo postati optimistični u vezi sa vezama.

Blizanci, 21. maj – 20. jun

Ako ste zapeli na nekom pitanju, mogli biste doživeti trenutak prosvetljenja. Lakše je ubediti donosioca odluka da prihvati vašu ideju. Dobro upravljate ogovaranjem, sukobima i kratkim rokovima. Vaš šef primećuje vaše napredovanje i može vas javno pohvaliti. U svakoj konkurenciji ćete se dobro pokazati.

Veliki trošak za popravku automobila ili kuće. Zaboravite na svoje želje za sada. Ako vam ponestaje novca, neko iz vaše porodice će vam pomoći finansijski.

Parovi se više slušaju. Postoji nevidljiva crvena nit između vas dvoje. Nezavisni parovi raspravljaju o planovima za brak ili zajednički život.

Ako pokušavate da osvojite nečije srce, konačno će se otvoriti prema vama. Ako je vaša poslednja veza loše završila, mogli biste upoznati nekoga ko će vam ponovo dati veru u ljubav.

Rak, 21. jun – 22. jul

Očekujte izazovne zadatke. Vaš obim posla može biti mnogo veći nego što mislite. Međutim, vaši klijenti i nadredjeni veruju u vašu sposobnost. Traže od vas da završite ove zadatke jer znaju da ćete pružiti kvalitet.

Možda ćete dobiti finansijsku pomoć ili novi izvor prihoda. Neočekivana dobit ili nagrada je na vidiku. Ono što ste izgubili biće pronađeno. Finansijski pregovori verovatno će se završiti situacijom koja je dobitna za obe strane.

Možda ćete otkriti prljavu tajnu svog partnera iz prošlosti. Međutim, osećate da su se promenili na bolje i stoga ne morate da je pominjete. Svi imamo prošlost.

Upoznajete nekoliko obožavalaca u stvarnom životu i online, ali nijedan ne prelazi granicu prijateljstva. Pitajte se da li podsvest traži nekoga sličnog vašem bivšem partneru.

Lav, 23. jul – 22. avgust

Prilike za pregovaranje i saradnju sa kolegama su na vidiku. Obavljate sve stavke sa svoje liste obaveza i stičete priznanje od svog nadredjenog. Uzbudljiva poslovna ponuda je na vidiku.

Finansijski pregovori verovatno će se završiti situacijom koja je dobitna za obe strane. Investitori ostvaruju veće nego očekivane povrate iz svojih dobro upravljanih portfolija. Možda ćete osmisliti sjajan plan za povećanje svojih ušteda na duži rok.

Osećate se sigurno i voljeno u vezi. Vaš partner vas vidi i čuje. Ako vam je beba na putu, doći će bez komplikacija. Nezavisni parovi mogu doneti odluku o angažovanju ili braku kako bi videli reakciju svojih roditelja.

Izgleda da ste privlačniji nego što mislite dok upoznajete potencijalne obožavaoce u stvarnom životu i online. Ako ste se već upoznali sa nekim, oni žele da budu u vezi, ali je to možda prerano za vas.

Devica, 23. avgust – 22. septembar

Radite pametnije i brže. Ono što se čini teškim može biti lako. Delite uspeh sa svojim timom. Ako ste između poslova, mogli biste dobiti ponudu za poziciju u međunarodnoj trgovini ili vezi. Vlasnici firmi dobijaju nove kupce.

Lako možete da platite svoje račune i priuštite sebi nekoliko luksuza bez brige. Ako imate dugove, smanjite glavni iznos sa dodatnim prihodima. Investitori dobijaju informacije iz usta u usta, pa budite pažljivi.

Vaš odnos teče glatko. Parovi tretiraju jedno drugo isto kod kuće i u javnosti. Oni su takođe izvor podrške i sigurno mesto jedno drugom. Možda će nehotice biti uzor za druge parove.

Verovatno ćete dobiti "da" od nekoga koga pozovete na sastanak. Oni osećaju da vam se zaista sviđaju i čekaju da napravite prvi potez.

Vaga, 23. septembar – 22. oktobar

Pripremite se za izazove u upravljanju ljudima i budžetima. Stariji kolega može da vam pruži pomoć i postane vaš izvor saveta. Upornost i kreativnost će vam pomoći da prođete kroz sledeću nedelju. Ako imate intervju za posao, impresioniraćete ih.

Vaše online zajednice i stari prijatelji donose vam freelance prilike. Lako možete da platite račune i kupite nekoliko luksuza kao nagradu za sebe. Budite oprezni sa prevarama u humanitarnim akcijama ili prikupljanju sredstava.

Član vaše ili partnerove porodice može izazvati napetost u vašoj vezi misleći da vi dvoje nećete opstati. Parovi mogu raspraviti mogućnost održavanja veze na daljinu.

Pripremite se za romantičnu odbijenicu. Ovo može inspirisati da bolje brinete o svom telu i umu. Uverite se da to nije osveta kroz promene. Želite da se poboljšate zbog sebe, a ne zbog nekog drugog.

Škorpija, 23. oktobar – 21. novembar

Neočekivane promene u strukturi ili situaciji mogu vas naterati da izađete iz zone komfora. Saznaćete da ste fleksibilniji i otporniji nego što mislite. Stariji kolega može da vam bude mentor i spreman je da vam pruži savete bez zadrške. Oni koji su između poslova mogu dobiti ponudu za ugovorenu poziciju.

Možda ćete dobiti finansijsku podršku ili novi izvor prihoda. Neočekivana dobit ili nagrada je na vidiku. Razmislite dvaput i čekajte jednu nedelju pre nego što potrošite na svoje želje. Veoma ste pažljivi sa svojim trošenjem i možda malo previše.

Parovi tretiraju jedno drugo sa poštovanjem i dostojanstvom bilo kod kuće ili u javnosti. Takođe mogu otkriti novu, nenametljivu aktivnost koju uživaju zajedno. Roditelji mogu da nagoveste nezavisne parove da se venčaju.

Možda ćete se upoznati sa nekim starijim i bogatijim preko prijatelja. Casual povezanost je na vidiku za korisnike aplikacija za upoznavanje.

Strelac, 22. novembar – 21. decembar

Završavate svoje zadatke pre kraja radnog vremena svakog dana, ali ćete možda morati da ostanete duže kako biste pomogli kolegama. Stvarajte dobar karma i dobre stvari će se dogoditi. Takođe možete naučiti novu veštinu dok pomažete drugima. Preduzetnici mogu pokrenuti novu uslugu, koja će biti dobro primljena od strane starih i novih kupaca.

Dodatni novac je na vidiku, ali morate raditi za njega. Vaš prijatelj vam može doneti priliku za zarađivanje novca. Dobro upravljate svojim prihodima, troškovima i investicijama. Nemojte potpisivati kao garant za nekoga, čak ni za one koji izgledaju bogato.

Vaš prijatelj može da počne da lajkuje vaše objave na društvenim mrežama, što može izazvati sumnju kod vašeg partnera o njihovim namerama. Takođe ste ponekad toliko prijateljski nastrojeni da vaš partner misli da flertujete.

Možda ćete upoznati nekoga veoma privlačnog kroz posao ili hobije. Nemojte biti previše nestrpljivi da se upoznate sa njima jer bi mogli da se osećaju nelagodno zbog vaše prisutnosti. Ako se povremeno viđate sa nekim, mogli biste se osećati pomalo frustrirani jer niste sigurni kuda ide vaša veza.

Jarac, 22. decembar – 19. januar

Možete se osećati preopterećeni glavnim poslom i dodatnim angažmanom, ali nećete doživeti iscrpljenost ili kreativne blokade. Ostanite smireni i fokusirani na ono što treba da se uradi prvo. Nećete propustiti rok i impresioniraćete svog nadredjenog. Kreatori sadržaja mogu postati viralni iz dobrog razloga.

Finansijski pregovori rezultiraju situacijom koja je dobitna za obe strane. Obećana uplata stići će kao što je obećano. Možda ćete pronaći ono što ste izgubili. Možda ćete pronaći način da uštedite novac ili planirate svoje finansije.

Parovi pokazuju više ljubavi i brige jedno za drugo. Nastavljaju da budu izvor podrške, utehe i inspiracije jedno drugom. Roditelji dobijaju dobre vesti o svojoj deci.

Možete privući pažnju mlađeg obožavaoca. Možda ih u početku nećete previše osećati, ali će vas polako osvojiti. Neko sa dobrim profilom može vam se obratiti u DM-ovima, ali dolazi sa crvenim zastavama.

Vodolija, 20. januar – 18. februar

Neki nadredjeni vam nudi priliku da pokažete svoje veštine. Postajete bolji u čitanju situacija i ljudi. Vaša brzina razmišljanja može vam pomoći da dobijete ono što želite. Završavate sve stavke sa svoje liste obaveza sledeće nedelje. Ako ste nedavno poslali CV, čućete se sa vašom idealnom firmom.

Dobro upravljate svojim prihodima i troškovima. Ako pokušavate da prodate svoje ili tuđe resurse, uskoro ćete završiti posao. Sakupljate skromne, ali stabilne povrate iz svog portfolija.

Parovi mogu raspraviti ozbiljne teme kao što su politika, verska uverenja i rodna pitanja. Uprkos svojim razlikama, poštuju jedno drugo zbog toga što se drže svojih stavova. Parovi mogu primiti poklon koji je prijatan za oboje.

Moguće je da ćete imati priliku da upoznate nekoga ko vam fizički odgovara. Međutim, nemojte biti previše nestrpljivi da ih upoznate ili previše dostupni. To može delovati očajno i kao da pratite. Nije dobro.

Ribe, 19. februar – 20. mart

Neki nadrđeni može vam poveriti važan zadatak ili vam dati moć da donosite velike odluke bez njihovog saveta. Kolege mogu postati ljubomorne na vaš status i teško će to skrivati. Pustite njihove negativne reči da prolaze bez uticaja.

Finansijski pregovori mogu delovati zastrašujuće, ali, dokle god ste jasni i precizni u vezi sa svojim uslovima, biće u redu. Posao zauzima većinu vaših budnih sati i nemate vremena za trošenje na kupovinu.

Članovi porodice vašeg ili vašeg partnera mogu sumnjati da ćete vi dvoje trajati. Možete ih dokazati da greše ako ostanete zajedno i inspirišete jedno drugo da postanete bolji. Biće potrebno vreme.

Pokušavate da budete bolja verzija sebe i da budete više dostupni članovima porodice i prijateljima. Niste u žurbi da budete u vezi. Ako pokušavate da obnovite staru ljubav, prijatelj ili član porodice vašeg bivšeg može vam reći da se sklonite.

 

@najzena.rs Ova žena je potrošila 700.000 evra kako bi izgledala mlađe od svoje ćerke #najžena #žena #fy #fyp #foryou #viral #viralvideo #viraltiktok #woman #plasticsurgery ♬ original sound - Najzena.rs
Komentari (0)
Loading