Ova 4 znaka plivaće u novcu i obilju do 10. septembra, ali jedan znak ne: Vodoliji sledi fijasko ako ne rizikuje, morate se trgnuti

Nedeljko Tišanović Vesti 03.09.2024 13:37 0

Saznajte šta su vam planete pripremile...

Shutterstock/sweet_tomato

Shutterstock/sweet_tomato

Sa mladim Mesecem u Devici koji dolazi 3. septembra i retrogradnim Merkurom koji je krenuo napred, zvezde će biti povoljnije za neke znakove Zodijaka u pogledu novca. Predstojeća nedelja je idealna za nove početke i pregovore, jer Merkur više nije retrogradan.

Ako se pitate koji će znakovi imati finansijske koristi do 7. septembra, tu su:

  • Devica: Vaša sezona donosi mnoge prilike, a Venera u Vagi može vam doneti manji novčani dobitak i vredne poklone.
  • Rak: Vaša finansijska situacija se stabilizuje, i konačno ćete primiti novac koji vam je obećan. Očekujte novu priliku za zaradu.
  • Ovan: Venera u Vagi donosi mogućnosti za nove pregovore o poslovnom partnerstvu, što može rezultirati finansijskom dobitkom. Takođe, možete ostvariti zaradu ako radite sa bračnim partnerom.
  • Blizanci: Mars ulazi u znak Raka i donosi vam veću zaradu. Posredstvom osobe iz znaka Raka možete ostvariti dodatne finansijske koristi.

Takođe, horoskopski znak koji bi trebao da pokuša sreću u igrama na sreću je Vodolija, jer ako to ne učini, potencijalno će "navući" finansijske probleme, zato je neophodno da se s

Bonus video:

Komentari (0)
Loading