Ova 3 znaka horoskopa čeka ljubavni preokret: Početak septembra im donosi sudbinsku promenu u emotivnom životu

Vesti 29.08.2024 21:50 0

Astrolozi ističu tri znaka horoskopa kojima će septembar doneti značajnu promenu na ljubavnom planu.

dvoje

Shutterstock

Mlad Mesec u Devici je 3. septembra i donosi red u naše živote. Ako dugo niste upoznali osobu koja vam odgovara za vezu, zapitaćete se šta vas koči u tome i ukloniti te prepreke. Budite oprezni, jer i oni odnosi koji vam se u početku čine neperspektivnim mogu vremenom da se pokažu kao dobri za vas. Mnogi će imati priliku da započnu ozbiljnu vezu, ali će najviše sreće imati ova tri znaka:

Bik

Očekuje vas sudbinski susret početkom septembra. Novu ljubav možete upoznati na kreativnim mestima - razni klubovi, kursevi, u biblioteci, knjižari, bioskopu. Ta osoba vas neće oboriti s nogu na prvi pogled, već ćete osetiti kraj nje mir, sigurnost i toplinu kojom vas obasipa, a to je upravo ono što opisuje pravog partnera za ozbiljnu vezu. Osećaćete se kao da tu osobu poznajete ceo život.

Vaga

Stalno ćete u septembru razmišljati o ljubavi. Obratite pažnju kada ste u krugu prijatelja. Možda otkrijete osobu kojoj je stalo do vas, ali se boji da to prizna. Možete nešto sanjati što će vam biti signal da obratite pažnju na određenu osobu. Ili vam dok radite iznenada padne na pamet misao o određenoj osobi. Obavezno poslušajte ove znakove! Oni će vas voditi prema odnosima za koje ste spremni u ovom trenutku.

Ribe

Dopustite sebi da uživate u vezi punoj emocija i strasti. Osoba koja vam se pojavi početkom septembra biće baš ono što vam treba sada. Budite strpljivi i polako razvijajte vezu ukoliko to želite. Ta osoba će imati ozbiljne namere, čak i ako vam to u početku ne deluje tako. Ne lebdite na oblaku mašte, već obratite pažnju na stvarne postupke te osobe.

Bonus video:

 

 

Komentari (0)
Loading