Horoskop za vikend: Blizancima ozbiljni konflikti, Vagi romantična bajka, Strelcu dobre vesti

Slobodanka Ćorić Vesti 16.08.2024 15:31 0

Vikend horoskop za period od 16. do 18. avgusta otkiva koliko su svakom znaku Zodijaka zvezde naklonjene

horoskop

Shutterstock

Ovan

Vikend horoskop za period od 16. do 18. avgusta 2024. godine predviđa da će vam ova 2 slobodna dana doneti uzbuđenje u ljubavnom životu. Trenutak je za strasti ili toplo veče pod zvezdama. Budite otvoreni za avanture. U porodičnim odnosima moguće nesuglasice. Ne preuveličavate sitnice, budite konstruktivni. Nađite vreme da napunite baterije.

 

Bik

Ovaj vikend je odličan da isprobate nove nežnosti s partnerom. Planirajte romantičan izlet ili večeru za pun efekat. Porodični odnosi su stabilni, a zajedničke aktivnosti će svima doneti radost. Razmislite o mirnom odmoru na nekom lepom mestu. Povedite računa o tome šta jedete. Manite se slatkiša, savetuje vikend horoskop 16. do 18. avgusta 2024.

 

Blizanci

Vikend horoskop kaže da će vam ova dva dana dobro doći da porazgovarate s partnerom. Kažite glasno šta osećate i planirate. Moguće su sitne nesuglasice s roditeljima. Budite strpljivi i obazrivi da biste izbegli konflikte. Posvetite se hobijima koji vas ispunjavaju ili idite na kulturne događaje. Bavite se aktivnostima na otvorenom i spavajte.

Rak

Vikend horoskop za period od 16. do 18. avgusta 2024. kaže da ćete doseći harmoniju u ljubavi. Pokažite pažnju i ljubaznost partneru kako biste ojačali vezu. Idealno je vreme za porodične aktivnosti. Radite nešto što vas sve ispunjava. Potrebno vam je vreme za relaksaciju.Obratite pažnju na mentalno zdravlje. Meditacija vam može pomoći.

Lav

Vikend vam donosi entuzijazam u ljubavi. Istražite nove avanture s partnerom i budite spremni za uzbuđenje. Porodični odnosi su u fazi stabilizacije. Aktivnosti koje uključuju kreativnost i zabavu će vam prijati. Povedite računa o zdravlju starije ženske osobe. Redovno vežbanje pomoći će vam da se osećate vitalnije, savetuje vikend horoskop.

Devica

Vikend horoskop za period od 16. do 18. avgusta 2024. predviđa da ćete konačno rešiti nesuglasica s partnerom. Budete konstruktivni i otvoreni za kompromis. Organizujte se i planirajte kako biste izbegli stres. Pronađite vreme za odmor. Potrebno vam je osveženje i balans između posla i odmora. Zdrave navike će vam značiti, ali druženje.

Vaga

Spremite se za romantičnu bajku. Dramatičan period je iza vas, partner kao da vam se iskupljuje. Porodični odnosi su harmonični, puni razumevanja. Druženje i kulturni događaji će vam prijati. Opterećeni ste poslom, pa ste u grču i kad ne radite. Povedite računa o mentalnom zdravlju, opustite se ili prosto idite na odmor, savetuje vikend horoskop.

Škorpija

Vikend horoskop za period od 16. do 18. avgusta 2024. predviđa vas čekaju duboka osećanja i strast. Istražite grance svoje emotivne veze. Porodične obaveze biće zahtevne. . Planirajte vreme samo za sebe. Dobićete lepe vesti od prijatelja iz detinjstva. Pokušajte da ne mislite na posao i šefa. Trčanje ili spotovi na vodi su pun pogodak za vas.

Strelac

Konačno period za avanturu s partnerom. Izlet će vam doneti radost i uzbuđenje. Zabavićete se s porodicom. Sve aktivnosti koje uključuju istraživanje i avanturu će vam prijati. Uživajte u slobodnom vremenu i otkrijte nova interesovanja. Vodite računa o fizičkoj aktivnosti i ishrani. Osveženje na bazenu će vam prijati, savetuje vikend horoskop od 16. do 18. avgusta 2024.

Jarac

Ako ste se pitali da li ćete ikada dostići stabilnost  u vezi, stiže vam odgovor. Provedite vreme s partnerom i razgovarajte o svemu. Porodične obaveze mogu biti zahtevne, pa se organizujte da izbegnete stres. Odvojite vreme za sebe. Obavezno uključite redovno vežbanje u svoju rutinu, predlaže vikend horoskop od 16. do 18. avgusta 2024.

Vodolija

Ovaj vikend može doneti uzbuđenje u ljubavnim odnosima. Pokažite partneru koliko vam znači  Dinamični odnosi kod kuće. Dobar trenutak da sredite narušene odnose s nekm članovima porodice, savetuje vikend horoskop. Aktivnosti koje uključuju kreativnost i intelektualne izazove će vam prijati. Uživajte u istraživanju novih ideja i hobija.

Ribe

Vikend horoskop za period od 16. do 18. avgusta 2024. kaže da ćete u ovom periodu osetiti dubinu ljubavi. Posle turbulentnog perioda s partnerom, konačno možete da mu kažete šta vas je naviše povredilo. Radite sve ono što vas ispunjava. Opuštanje u prirodi ili uz umetnost može vam doneti veliko zadovoljstvo. Samo je važno da se krećete.

Komentari (0)
Loading