Dnevni horoskop za četvrtak, 8. avgust: Vage muči retrogradni Merkur, Bikovima stiže priliv novca

Vesti 07.08.2024 19:29 0

Zvezde imaju planove za vas...

Shutterstock

Shutterstock

Ovan

Budite otvoreni za novi vid saradnje sa ljudima sa kojima ste već razgovarali unazad nekoliko dana u vezi posla sa inostranstvom ili sa ljudima koji se bave uvozom i izvozom. Ljubavna situacija je stabilnija u odnosu na prethodni period ali još uvek se oseća problematična komunikacija sa nadređenima. 

 

Bik 

Venera u Devici donosi vam jako lepe mogućnosti da poslovno napredujete ali da stabilizujete svoje finansije. Članovi porodice očekuju od vas mnogo više što se tiče obaveza ali potrudite se da sve to uredite da vama bude najbolje. Zdravlje je stabilno..

 

Blizanci 

Vaša potreba da dominirate na drugim ljudima ovih dana može da se protumači pogrešno pa vodite računa kako komunicirate sa ljudima oko vas. Poslušajte savet osobe u znaku ovna koja vam želi sve najbolje bez obzira što vi to tako ne vidite u ovom trenutku. 

 

Rak 

Tokom današnjeg dana imaćete nekoliko zanimljivih sastanaka i razgovora sa ljudima u vezi posla i poslovnih aktivnosti. Nemojte dozvoliti da sve što kažete se tumači pogrešno naročito može biti problematičan odnos sa osobom u znaku Lava.

 

Lav

Probajte da se što bolje organizujete tokom današnjeg dana jer sve što radite danas biće dobro i za sve ono što dolazi sutra. U narednih tri dana povedite malo više računa o zdravlju i o mogućim problemima sa spavanjem jer se osećate umornije nego što pretpostavljate..

 

Devica

Vaša unutrašnja strana ličnosti je veoma pod jakim stresom koji ima veze sa komunikacijom sa ljudima iz okruženja. Svoje emocije postavite na mesto koje je adekvatno u vašem životu i nemojte dozvoljavati da vas to remeti kada su u pitanju ambicije i posao. 

 

Vaga 

Retrogradni Merkur aktivira vaše polje podsvesti i moguće su problemi u komunikaciji sa najbližim članovima porodice. Nemojte dozvoliti da sve što se dešava u vezi posla i finansija utiče negativno na vaš odnos sa partnerom. Problemi sa organima za varenje.

 

Škorpija 

Danas je važno da naučite da poštujete svoje odluke i da ne dozvoljavate da se naglo menjate u odnosu na posao i na poslovne saradnike. Vaša nemirna priroda i vaše emocije mogu da stvore veoma neprijatne situacije na poslu pa vodite o tome računa do kraja dana.

 

Strelac 

Retrogradni Merkur stvara veoma neprijatne aspekte na vaše Sunce i jako je važno da vodite računa o tome koliko i kako ste posvećeni sebi i svojim obavezama. Budite spremni na razgovor sa partnerom i taj razgovor može da donese poprilično stabilnost. 

 

Jarac 

Do kraja dana od vas zavisi kako će se stvari odvijati između vas i vaših poslovnih saradnika. Retro Merkur i na vas utiče veoma negativno ako ne uspete da donesete prave odluke do kraja dana. Čuvajte sebe i svoje zdravlje zbog preterane potrebe da radite.

 

Vodolija 

Vaša okrenutost svemu onome što se dešava spolja može da stvori problem da ne razumete sebe i svoje potrebe organizma. Generalno vam je potrebno da malo više odmarate i da naučite da stavite sebe u prvi plan. Partnerski odnos je veoma nestabilan.

 

Ribe 

Vaš odnos sa partnerom može biti veoma nestabilan i to može da unese veliki nemir u vaše poslovne aspekte. Dobro razmislite da li je vredno da se toliko nervirate kada su u pitanju komunikacije sa drugim ljudima. Problem sa kolenima. 

 

 

Bonus video:

 

 

Komentari (0)
Loading