Astro kalendar za avgust, ovo je 8 važnih datuma: Očekuju nas otvaranje Lavlje kapije, ostvariće se sve sta poželite, dobro se fokusirajte

Vesti 02.08.2024 09:31 0

Saznajte šta su vam planete pripremile...

Paolo Gallo/Shutterstock

Paolo Gallo/Shutterstock

Neki datumi su posebno važni za vaš dalji život..

4.8. 

Mlad mesec u znaku Lava na 12 stepenu donosi mogućnost da pokrenemo kvalitetno sve one aspekte ličnosti koje smo zapostavili. Sunce je vladar ovog meseca i ukazuje nam koliko je važno da smo u skladu sa sobom i sa svojim potencijalima. Mlad mesec je uvek neki novi početak tako da možemo započeti stvari koje su nam u ovom trenutku najbitnije. 


5.8. 
Merkur kreće retrogradno sa 4°stepena Device i biće retrogradan do 28 avgusta. U ovom periodu je jako važno da spoznamo sve stvari koje smo započeli unazad nekoliko meseci jer je ovo idealna prilika da sve to završimo. Devica od nas zahteva da dobro razmislimo o tome kakav odnos imamo prema sopstvenom zdravlju, prema navikama koje imam i kakav odnos stvaramo u okviru poslovnih aspekata.



8.8.
Otvara se portal Lavlje kapije, kada se fiksna zvezda Sirijus, Zemlja i sazveždje Orion poravnavaju na nebu. U tom trenutku pojačava se jačina Sunca i ovo je fantastičan period da se manifestuje ono što zamislimo, poželimo, planiramo. Lavlja kapija donosi visoku frekvenciju energije, potrebno je poverovati i pokrenuti skrivene želje. Dobro je napisati svoje najdublje želje, napisati zašto volite sebe i šta želite sebi narednih godinu dana.

 
5.8. 
Venera prelazi u znak Device gde će boraviti do 29 avgusta. Penera u ovom znaku može da ispolji veoma zanimljive aspekte koje se odražavaju na ljubavne odnose u smislu pročišćenja emocija, a od partnera se zahteva maksimalna posvećenost. Ovo je veoma izazovan period za sve Device i Ribe po pitanju emocija. Nije dobro započinjeti nove veze. 


15. 8. 
Merkur se vraća u znaku Lava, samo što će sada biti retrogradan i u ovom znaku može da pokrene stvari koje smo započeli unazad mesec dana a da su povezane sa ličnim ciljevima i ambicijama. Za ovaj period je važno biti u skladu sa sobom I ne ulaziti u rasprave i svađe sa ljudima koji žele da dominiraju ili da budu autoritet. 


19.8.
Pun Mesec u znaku Lava na 27 stepenu donosi kulminaciju svega onoga što smo proživeli unazad šest meseci posebno kada su u pitanju odnosi koje gradimo sa ljudima koji su nam bliski. U ovom periodu je jako važno da budemo strpljivi, da ne dozvolimo da ulazimo u svađe jer će biti i aktivan kvadrat Jupitera i Saturna koji pokreće mnogo toga negativnog u nama i oko nas. 
Posebno izazovan period za Lavove i Vodolije.


19.8. 
Kvadrat Saturna i Jupitera koji govori o sukobu i blokadama koje osećamo kroz komunikaciju ( Jupiter u Blizancima) i veru, verovanje u sebe ( Saturn u Ribama). Posebno izazovan period za Device i Ribe koje moraju da vode računa o svom padu energije koji može da se odrazi i na pad imuniteta. Za Blizance i Strelčeve je jako važno u ovom periodu da budu stabilni što se tiče odluka u vezi ljubavi. 


22.8. 
Sunce ulazi u znak Device gde će se zadržati do 22.  septembra. Počinje sezona Devica i tada počinje novi godišnji period/ horoskop za sve pripadnike ovog znaka. U ovom periodu jako je važno raditi na svojim svakodnevnim obavezama jer Devica podstiče da budemo usresređeni na ono što nam je važno i da uvedemo red u svoje životne oblasti. Ovo je važan period za sve one koji imaju podznaku znaku Device se aktivira njihova životna energija. 
 

Komentari (0)
Loading