Dnevni horoskop za subotu, 20. jul: Lav nervozan i napet, Devica rasejana, Rak u ljubavnom iskušenju

Nena Janković Vesti 19.07.2024 19:28 0

Saznajte šta su za vas zvezde pripremile za subotu, 20. jul 2024. godine.

horoskop

Shutterstock

 

Ovan 

Danas bi bio jedan od onih dana kada je najbolje ostati u krevetu i odmarati. Mars ukazuje na velike promene u vašem raspoloženju tokom dana i jako je važno da kontrolišete sebe i svoj način razmišljanja. Ljubavna situacija je u velikom iskušenju. 

Bik 

Danas do vas stižu razne vesti i informacije a na vama je da razvrstate šta je bitno a šta nije. Vaša poslovna situacija već neko vreme postaje nepodnošljiva zbog raznih uticaja sa strane i tokom vikenda bi bilo jako važno da se posvetite sebi i svojim zadacima što se tiče posla. 

Blizanci 

Danas ćete se baviti ljudima i njihovim problemima. Vaša potreba da dominirate će doći do izražaja u razgovoru sa drugima posebno kada su u pitanju vaši najrođeniji. Mesec ukazuje na mogućnost jako dobre poslovne saradnje sa osobom u znaku Jarca i to je potrebno iskoristiti. 

Rak 

Energija mladog Meseca u vašem znaku ukazuje na to da je ovo idealan period da započnete neke nove stvari posebno kada je u pitanju ljubav ili porodični aspekti. Uticaj Meseca iskoristite da se posvetite više svemu onome što od vas zahteva pročišćenje i produhovljenje. 

Lav 

Pod uticajem mladog Meseca možete biti veoma emotivno nervozni i napeti, jer je aktivirano vaše polje strahova i nemogućnosti da odreagujete kada je potrebno. Osobe iz najbližeg okruženja mogu vam biti velika podrška ali gledajte da to ipak odradite sami - vi imate dovoljno energije da budete sebi podrška. 

Devica 


Merkur već neko vreme stvara osećaj da ne možete da se skoncentrišete i zbog toga poslovna strana vam je veoma nestabilna. Nemojte dozvoliti da se drugi oslanjaju na vas posebno u momentima kada i vi nemate oslonac za sebe. Emocije su u drugom planu jer partner je iz nekih svojih razloga ljut na vas. 

Vaga 

Tvrdoglavo se ponašate prema partneru iako to nije vaša primarna osobina. Pokušajte da kroz razgovor razumete zašto ste toliko ljuti i besni na partnera već neko vreme, posebno što partner ima veliku potrebu da se stvari poprave i stabilizuju među vama. Mogući problemi sa grlom. 

Škorpija 

Današnji početak dana je pod jakim uticajem drugih ljudi odnosno njihovog negativnog raspoloženja. Nemojte dozvoliti da vaše emocije budu pod uticajem negativnih raspoloženja, već pronađite u sebi dovoljno energije da se svemu tome suprotstavite. Razmišljajte pozitivno o sebi. 

Strelac 

Danas imate pred sobom previše izazova posebno kada su u pitanju aspekti posla i poslovni planovi sa inostranstvom. Osoba u znaku Jarca vam je velika prijateljska ali i poslovna podrška pa razgovor sa tom osobom vam može promeniti raspoloženje i vaše buduće planove. 

Jarac 

Mesec u znaku Raka od vas zahteva da se prilagodite svemu onome što se dešava kroz partnerski odnos jer ćete imati potrebu da budete mnogo više u centru pažnje nego inače. Partnerski odnos već neko vreme vas pokreće na negativne ideje pa je važno da sve to razrešite kroz dobar i kvalitetan razgovor. 

Vodolija 

Vaša poslovna situacija je mnogo bolja nego inače i to zahvaljujući potrebi da se sve odradi do kraja tokom dana. Nemojte toliko da slušate druge ljude i njihovo mišljenje da uzimate u obzir, ipak vi možete najbolje da procenite šta je dobro za vas i za vašu poslovnu budućnost. 

Ribe 

Uticaj mladog Meseca u znaku Raka pokreće vaše pozitivne ideje i mogućnost da poslovno smislite neku dobru priču za naredni period. Situacija u krugu porodice je veoma inspirativna i možete računati na njihovu podršku i kvalitetan razgovor. 

Bonus video:


 
Komentari (0)
Loading