Stiže 'moćni udar' u avgustu koji će promeniti sve: Obratite pažnju na ova dva datuma!

Slobodanka Ćorić Vesti 18.07.2024 11:35 0

Zbog toga ne bi trebalo da planirate važne događaje na dva datuma u ​​avgustu 2024

pun mesec

Shutterstock

Mesečni horoskop za avgust 2024. godine obeležiće retrogradni Merkur koji će dobro "prodrmati" sve znake horoskopa. U astrologiji, Pluton je planeta podsvesti, uništenje starih i dubokih transformacija. Energija Plutona je kao jak mlaz vode, koji ruši svaku prepreku na svom putu. Zbog toga ne bi trebalo da planirate važne događaje na dva datuma u ​​avgustu 2024. Plutonov tok energije sve će oboriti s nogu i okrenuti sliku sveta naopačke.

Mlad Mesec u Lavu

Mlad Mesec u Lavu biće 4. avgusta 2024, ali već 3. avgusta Mesec će biti u opoziciji sa Plutonom u sazvežđu Vodolije. Opozicija je aspekt kada je ugao između dva nebeska tela 180 stepeni. U ovom aspektu susreću se dve suprotnosti, koje, iako imaju zajednički početak, deluju potpuno različito. Devica i Ribe klasičan su primer opozicije. Oba znaka teže da služe društvu, ali to čine u različitim oblicima. Zato se opozicija smatra napetim aspektom, koji ukazuje na sukobe, protivrečnosti i potrebu da se pronađe balans između dve suprotstavljene energije. Čak i najuzdržanija osoba treba da se pripremi za emotivni tobogan tokom mladog Meseca u Lavu. Pluton teži da sve odvede do krajnosti, a naše emocije će pasti pod njegov uticaj.

Pun Mesec u Vodoliji

Pun Mesec u Vodoliji imaćemo 19. avgusta 2024. Ovo je trenutak koji izaziva napetost ega. Opozicija Vodolije i Lava jedna je od najtežih u pronalaženju i održavanju ravnoteže. Na primer, Lav nastoji da očuva tradiciju, dok inovativna priroda Vodolije ne podnosi privrženost starim običajima. Lav je zainteresovan da se društvo divi i prepoznaje njegove kvalitete i sposobnosti. Vodolija je zainteresovana za razvoj društva i postizanje društvenog blagostanja.

Komentari (0)
Loading