Dnevni horoskop za sredu, 17. jul: Rakove hvata kriza na poslu, Ovan dobro raspoložen, a evo šta čeka ostale

Tatjana Badarević Vesti 16.07.2024 19:28 0

Saznajte šta su vam zvezde priredila za sredu, 17. jul 2024. godine.

horoskop

Shutterstock

 

Ovan

Danas ste veoma dobro raspoloženi jer prosto ste odlučili da ovaj dan vam bude jako lep i ispunjen lepim aktivnostima. Na to pozitivno utiče i venera u znaku lava koja aktivira vaše polje ljubavi prema sebi i odnosite se prema sebi sa velikim poštovanjem i radošću. Poslovna situacija će biti bolja narednih dana. 

Bik 

Venera u znaku Lava utiče negativno na vaše poimanje sebe i prosto imate problem da priznate neke stvari koje ste već proglasili greškom. Nemojte očekivati da će se partner zalagati mnogo više za vas nego što se vi zalažete za sebe. Danas sam najviše prija da razgovarate sa ljudima koji su vam bliski naročito sa članovima porodice. 

Blizanci 

Veoma ste energični unazad nekoliko dana i ta pozitivna energija će se najviše odraziti na vaš odnos prema sebi i prema vašim budućim poslovnim ciljevima. Partnerski odnos može biti veoma kvalitetan ako naučite da poštujete više sebe i svoje odluke. Mogući problemi sa kičmom. 

Rak 

Vaša trenutna poslovna situacija je veoma nestabilna jer ne dozvoljavate da vas drugi pokrenu odnosno da vam se pozitivno aktiviraju kroz vaše poslovanje. Ovde se posebno odnosi na vaše negodovanje da vam šef ili neko ko je nadređen utiče pozitivno na vašu poslovnu poziciju. Naučite da odrastete. 

Lav

Venera u vašem znaku donosi mnogo toga lepog i mnogo toga što može da pokrene i stabilizuje Vaš partnerski odnos. Kroz ovu Veneru možete naučiti mnogo toga novog o sebi i o drugim ljudima posebno kada su u pitanju psihološki aspekti vašeg odnosa sa porodicom. Mogući problemi sa spavanjem. 

Devica 

Previše često odajete utisak drugim ljudima da ste poslovno angažovani ali u stvari vi već neko vreme imate problem sa svojim emocijama i na koji način da ih izrazite. Nemojte dozvoliti da vas prošlost vraća unazad i da vas previše okupira na dnevnom nivou. Nađite načina da balansirate kroz život. 

Vaga

Danas ćete biti posebno aktivirani u odnosu sa drugim ljudima što vas može i malo opteretiti. Nemojte donositi nagle zaključke kada su u pitanju drugi ljudi posebno u vezi poslovne saradnje sa inostranstvom. Osoba u znaku Lava vam je velika poslovna inspiracija. 

Škorpija 

Tvrdoglavo se ponašate zato što ne želite da priznate da niste skroz u pravu u vezi poslovne situacije. Osoba u znaku jarca vam pruža odličnu podršku u vezi posla i u vezi finansija ali na vama je da to prihvatite na pravi način. Mogući problemi sa zdravljem. 

Strelac 

Ovo idealan period da nauče te da se pokrenete mnogo više za sebe nego za druge ljude jer ćete shvatiti da ništa što ste do sada radili nije vredelo da bi popravili odnose u krugu porodice.. vaše ponašanje može da bude mnogo bolje kad razumete zašto se određene stvari dešavaju na taj način. 

Jarac

Vaša poslovna situacija će biti bolja onog momenta kada dozvolite sebi da mu imate pravo na određene greške. Osoba u znaku lava ne daje vam prostora da se pokažete onako kako je potrebno pa često vas dovodi u neprijatne situacije. Popravite krvnu sliku. 

Vodolija 

Danas ćete biti okrenuti svemu onome što niste bili ovih dana ili što ste generalno probali da zaboravite. Ovo se najviše utiče na vaš odnos sa porodicom jer od njih možete očekivati vrlo nejasne zahteve i nešto što nećete moći da razumete. Na vama je da ostanete smireni. 

Ribe 

Čuvajte se naglih preokreta raspoloženja vas i vašeg partnera jer Mars aktivira vrlo nezgodan aspekt koji generalno može da utiče negativno na vas. Zdravlje može biti problematično ako dovoljno ne vodite računa o tome šta jedete i na koji način se odmarate. 

Bonus video:

 

 


 

Komentari (0)
Loading