Dnevni horoskop za utorak, 16. jul: Bikovi će imati problema u ljubavi, a Ribe čeka emotivni raskol

Vesti 15.07.2024 19:33 0

Saznajte šta su vam zvezde pripremile

devojka

Shutterstock

Ovan
Danas ćete biti bolji nego pre prema sebi i to je važno što ćete naučiti tokom današnjeg dana koliko je važna energija koju ćete usmeriti ka sebi. Poslovne stvari vas neće danas toliko nervirati jer ćete razumeti sebe i sve ono što ti se dešava ovih dana. 


Bik 
Konjukcija Marsa i Urana u vašem znaku pokreće mnogo toga novog ali je važan način na koji ćete vi to dočekati. Nemojte dozvoliti da se određene stvari dešavaju bez vaše kontrole posebno u vezi ljubavi i ljubavnih odnosa sa partnerom. 


Blizanci 
Vaša energija može biti veoma razarajuća po vašoj emociji ako je naučite da sačuvate sebe narednih nekoliko dana zbog negativnih aspekata Marsa u vašem polju prošlosti. Pokušajte da kontrolišete sve ono što izgovarate drugim ljudima naročito u vezi poslovne saradnje sa inostranstvom. 


Rak 
Danas se više okrenuti sebi što je inače retkost jer niste znak koji se mnogo više brine za druge i za njihovo emotivno stanje. Danas ćete doživeti potpunu emotivnu transformaciju kada su u pitanju emocije i ljubav jer vam se vraća osoba iz prošlosti ili se aktivira polje emocija iz prošlosti. 


Lav 
Sam start ovog dana biće pod jakim uticajem vaših ambicija i poslovnih planova sa inostranstvom. Do kraja dana vodite računa o mogućim problemima u komunikaciji sa partnerom jer partner već neko vreme ima svoje fiks ideje koje ne može da sprovede a želi da ih deli sa vama. 


Devica 
Tvrdoglavo ćete se ponašati i time ćete uspeti da stavite do znanja svim ljudima oko vas koliko je vaša potreba poslovnog karaktera jaka. Narednih nekoliko dana bićete veoma dobro raspoloženi zahvaljujući dobrim odnosima sa poslovnim saradnicima koji vas inspirišu. Zdravlje je odlično. 


Vaga 
Danas ste posebno emotivno raspoloženi zbog uticaja partnera i njegovog ponašanja koje će vas veoma iznenaditi u dobrom smislu. Porodični odnosi već neko vreme ne funkcionišu zbog toga se vi mnogo više okrećete sebi i stvarima koje možete da uradite u okviru svog doma. 


Škorpija 
Danas startujete veoma zanimljivo odnosno imaćete vrlo zanimljive ideje u poslovnom smislu koje možete da podelite sa ljudima oko sebe. Emocije će biti u drugom planu jer ne želite da vas to remeti u svakodnevnim aspektima života. Mogući problemi sa grlom. 


Strelac
Vaša poslovna strana može biti itekako pokrenuta kvalitetno ako naučite da poštujete red i rad drugih ljudi a samim tim to prenesete i na sebe. Vodite računa o rečima koje izgovarate pred drugima jer te reči mogu imati totalno drugačije značenje. Zdravlje je stabilno. 


Jarac
U narednom periodu vas se očekuje mnogo više nego što možete da date i u tom smislu ćete imati svoje lična emotivna preispitivanja. Osoba u znaku Ovna vam je velika poslovna inspiracija i podrška stoga iskoristite sve to da isplanirate sve to da planirate svoje buduće poslovanje. 


Vodolija
Danas ćete biti okrenuti svemu onome što se dešava drugima jer želite da pomognete i da budete deo onoga što zahteva posvećenost i razgovor. Osoba u znaku Lava vam predstavlja veliku poslovnu pretnju pa probajte da sve te stvari dovedete do realnog shvatanja. Niko nije savršen. 


Ribe 
Vaša mogućnost da pokrenete sopstveni posao je aktivirana narednih mesec dana a od danas možete o tome intenzivno da razmišljate. Osoba u znaku Lava vam daje dobre poslovne instrukcije i može da vam bude velika poslovna podrška. Ljubavna situacija je nestabilna. 
 
Komentari (0)
Loading