Danas je najteži dan: Konjukcija Urana i Marsa donosi razvode i otkaze, samo 1 znak će se izvući

Vesti 14.07.2024 21:01 0

Sprema se period koji će vas uzdrmati...

Shutterstock

Shutterstock


Mars je planeta koja vlada najdubljim slojevima duše i može u negativnom kontekstu da pokrene agresivno ponašanje ili velike sukobe u verbalnom smislu. Mars će 15. 7. napraviti konjukciju sa Uranom u znaku Bika, što je spoj koji može mnogo toga pokrenuti, ali i mnogo toga postaviti na svoje mesto, što zavisi od toga u kom polju horoskopa pada i šta konkretno aktivira. 


Ova konjukcija se dešava na fiksnoj zvezdi Algol, koja je u astrologiji označena kao veoma izazovna i koja može pokrenuti nemire, probleme na koje ne možemo da utičemo. 
Jako je važno razumeti koliko je ova konjukcija važna i koliko je bitno sebe pripremiti na određene prilike koje možemo izbeći ili razumeti zbog čega se dešavaju. 


Ovnovi će biti pod jakim uticajem ove konjukcije jer je Mars njegov vladar i ukazuje na velike iznenadne promene koje se tiču posla, novca, mogućnosti da poslovna situacija može biti veoma komplikovana narednih desetak dan. Važno je držati do sebe, do svojih vrednosti, ne ulaziti u sukobe sa ljudima na poslu i poslovnim saradnicima. 


Kada su u pitanju Bikovi, oni će najviše osetiti ovaj uticaj i to mogu biti nagli i neočekivani događaji u njihovom svakodnevnom životu. Jako je važno voditi računa kakve će odluke donositi narednih desetak dana posebno u vezi partnerskog odnosa i važno je ne upadati u sukobe. 


Što se tiče Blizanaca, Mars aktivira njihovo 12 polje, polje podsvesti i strahova, što znači da je u narednom periodu jako važno da budu u stabilnom odnosu sa sobom i sa svojim odlukama. Potrebno je da budu prisutni u svom sadašnjem trenutku i da ne dozvoljavaju da ih osobe iz prošlosti vraćaju unazad.

Kada su u pitanju Rakovi, njihova emocija može biti veoma podstaknuta na otvoreno pokazivanje, naročito kada su u pitanju odnosi sa partnerom ali i odnosi sa prijateljima. Jako je važno biti usklađen sa svojim emocijama. Zauzeti Rakovi mogu doneti jako bitne ljubavne odluke narednih desetak dana. 


Što se tiče Lavova, ovaj aspekt Marsa i Urana može da donese mnogo toga što ih može poremetiti pa bi bilo dobro da se okrenu svom unutrašnjem biću. Najvažnije je da budu smireni da ne donose nagle odluke u vezi posla narednih desetak dana. Mogući raskidi zbog ljubomore. 


Kada je reč o Devicama, ova konjukcija aktivira njihovo polje iznenadnih emotivnih okolnosti što znači da se mogu iznenada stabilizovati ljubavni aspekti. Ono što može biti interesantno za sve one Device koje su u solo varijanti, do kraja jula se može aktivirati osoba iz prošlosti ili obnavljanje komunikacije sa bivšim partnerom. 


Kada je u pitanju vazdušni znak Vaga, ova konjukcija Marsa i Urana pokreće aspekte iznenadnih poslovnih okolnosti pa jako važno voditi računa o tome kako i na koji način komuniciraju sa ljudima u smislu zarade, novca i novih poslovnih situacija. Mogu biti aktivirani i aspekti strastvenosti,  posebno ako su Vage skoro ušle u neku lepu emotivnu vezu. 


Za Škorpije je izuzetno napet period, jer je  Mars njihov vladar koji aktiviran njihovo polje partnerskog odnosa. Mnoge Škorpije mogu iznenada odlučiti o prekidu komunikacije sa partnerom zbog ljubomore ili potrebe da vladaju. Sa druge strane nekim Škorpijama ovaj period donosi jako interesantnu ljubavnu priču sa osobom iz prošlosti. 


U ovom periodu Strelčevi će imati veoma naglašen odnos sa partnerom i mnogo toga što moraju zajednički rešavati do kraja jula. Važno je ne dopustiti da drugi utiču na njih po pitanju njihovih emotivnih odnosa. Moguće je mešanje drugih sa strane, naročito kada su u pitanju članovi porodice. Za mnoge Strelčeve ovo može biti interesantan period zbog novih zdravih navika i kvalitetnog odnosa prema zdravlju. 


Jarčevi generalno ne vole stvari koje su iznenadne pa ova konjukcija na njih može uticati veoma napeto i nervozno. Aktivira se njihovo polje emotivnih odnosa naročito kada su u pitanju odnosi sa decom. Mnogi Jarčevi će rešavati odnose i sa partnerom u smislu novih životnih planova gde je jako bitan momenat iznenađenja koji inicira partner. 


Za Vodolije je ovo izuzetno osetljiv period jer je Uran njihova vladajuća planeta koja ima veoma negativne aspekte prema njihovom Suncu. Najvažnije je ne ulaziti u otvorene sukobe jer posledice mogu biti veoma intenzivne i negativne po ljude koji su rođeni u ovom znaku. Mogući su problemi i sa hroničnim upalama. 


Kada je u pitanju sazvežđe Riba, tranzitni Saturn u njihovom znaku ima zanimljive aspekte sa ovom konjukcijom što znači da će biti vrlo zanimljivih preokreta kada su u pitanju aspekti ljubavi, emocija i porodičnih odnosa. Neke Ribe će pokrenuti obnavljanje kontakta sa osobama iz prošlosti što se tiče emocija. 

Komentari (0)
Loading